Psyykkinen kuormitus, työn voimavarat ja palautuminen – 19.9.2022

19 syyskuun klo 17:0019:00

Jotta coachit pystyvät tukemaan asiakkaitaan saavuttamaan tavoitteitaan sekä ottamaan potentiaalinsa käyttöön, tulee coachien olla tietoisia sekä työhön liittyvistä psyykkisistä kuormitustekijöistä että iloa ja energiaa tarjoavista työn voimavaroista.

Tässä jäsentilaisuudessa syvennytään tutkittuun tietoon työhyvinvoinnista sekä palautumisesta.

Oppeja ja ideoita voi hyödyntää paitsi omassa coachingtyössään, myös oman työhyvinvoinnin ylläpitämisessä.

Ajankohta: ma 19.9.2022 klo 17.-19.00
Toteutus:
virtuaalisesti Zoom-alustalla
Kouluttaja:
Peter Peitsalo

Peter Peitsalo, MSS (hyvinvointiteknologia & osaamisen johtaminen), on sertifioitu Business ja Team coach, jolla on valmennuskokemusta ja erilaisten tiimien kehittämistehtävien kanssa työskentelystä vuodesta 2007 lähtien. Tällä hetkellä Peter työskentee Työterveyslaitoksella erityisasiantuntijana.

Tämä tapahtuma sisältyy Suomen Coaching-yhdistyksen jäsenmaskuun. Ei-jäsenen osallistumismaksu on 35€/hlö
Jos et vielä ole jäsen, liity coachingista ja valmentavasta otteesta kiinnostuneiden huippuyhteisöön

19 syyskuun
17:00 — 19:00

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.