TIEDÄTKÖ, MIKÄ SINUA MOTIVOI? – 2.3.2020

2 maaliskuun @ 17:30 - 19:00

Tutustuminen Steven Reissin Motivaatioteorian mukaisiin motiiveihin.

Teoria perustuu 16 elämän perustarpeeseen eli motiiviin. Nämä motiivit ohjaavat meitä kaikessa tekemisessä. Kun tunnemme motiivimme, osaamme tehdä oikeita valintoja ja onnistumme niin yksityiselämässä kuin työssä. Näillä kaikilla motiiveilla on kaksi ominaisuutta: mitä halutaan ja miten paljon halutaan. Jokainen haluaa näitä samoja asioita, mutta ei yhtä suuressa määrin. Toisin sanoen, jokainen asettaa ne erilaiseen yksilölliseen tärkeysjärjestykseen.

Motivaatioiden tuntemus tukee itsensä ja muiden johtamista, opettaa ymmärtämään ja hyödyntämään erilaisuutta, vahvistaa ihmisten välistä luottamusta niin yksityis- kuin työelämässä, ehkäisee ristiriitoja sekä auttaa konfliktien ratkaisemisessa

Ajankohta:
2.3.2020 klo 17.30 – 19.00 (kahvia/teetä ja pieni iltapala tarjolla 17.15)
Paikka: Clear Mind -koulutustilat, Arkadiankatu 21 A 10, 4. krs, 00100 Helsinki

Kouluttaja:
Shani Livson

Johtamisen ja työhyvinvoinnin kouluttaja ja valmentaja, RMP Master motivaatiovalmentaja, Kätilö, HM

Tutustu Shaniin tästä

Lisätietoja Reis Motivaatioprofiilista

Tapahtuma sisältyy jäsenmaksuun Suomen Coaching-yhdistyksen jäsenille. Muut 30€/hlö
Live-striimaus on sisältyy jäsenmaksuun Suomen Coaching-yhdistyksen jäsenille. Muille hinta 30€/hlö

2 maaliskuun