Turku: KIRJAPIIRI – JÄÄVUOREMME SULAA – 9.10.2019

lokakuu 9 @ 17:00 - 19:30

Lämpimästi tervetuloa Turun kirjapiirin tapaamiseen!

Kirjapiirin aiheena on Kotter&Rathgeberin ”Jäävuoremme sulaa – Muutos ja menestyminen kaikissa olosuhteissa”
Illan aikana keskustellaan kirjasta ja tehdään toinnallisia harjoituksia muutokseen liittyen.

Ajankohta: keskiviikko 9.10.2019 klo 17-19.30
Paikka: Mehiläinen, Kauppiaskatu 8, 20100 Turku
Illan emäntinä toimivat: Terhi Mäkiniemi työyhteiökouluttaja, Coach, SCY ja Sini Caven, työterveyspsykologi

Käsiteltävä kirja: Kotter&Rathgeber ”Jäävuoremme sulaa – Muutos ja menestyminen kaikissa olosuhteissa”
Kirja löytyy Turun kirjastosta

Eläinsadun muoto on vain niin sanotusti jäävuoren huippu, jokainen tunnistaa pingviineistä itsensä ja työtoverinsa. Kirjassa sananmukaisesti näytetään John Kotterin tutkimuksiin perustuvat kahdeksan vaihetta, joiden kautta muutos onnistuu organisaatiossa paremmin.Kirja auttaa avaamaan uusia ajattelumalleja ja parempia toimintatapoja sekä vahvistaa päätöstä pysyä valitulla tiellä.

Tapahtuma sisältyy jäsenmaksuun Suomen Coaching-yhdistyksen jäsenille.

lokakuu 9

Mehiläinen