TURUN KIRJAPIIRI — MIELEN VOIMA TYÖSSÄ – 13.2.2019

helmikuu 13 @ 17:00 - 19:30

Tervetuloa Turun Kirjapiiriin kevätkaudelle 2019.

Polkaisemme kauden käyntiin teoksella Harri ja Ilkka Virolaisen teoksella Mielen voima työssä.
Käydään läpi sitä, mistä mielen voima koostuu ja mitkä tekijät ovat keskeisiä työssä huippusuoritukseen pääsemisen osalta?

Illan aikana keskustelemme ja jaamme ajatuksia teoksesta. Teemme toiminnallisia harjoituksia mielen voiman lisäämiseksi työssä. Näin saat heti työkaluja työn käytännön tilanteisiin.

Kirja: Mielen voima työssä. (Ilkka Virolainen, Harri Virolainen)
Kirja löytyy Vaski-kirjastoista

Ajankohta: 13.2.2019 klo 17.00 – 19.30
Paikka: Covis Partners, Linnakatu 17 a 7, summeri Kuntamaisema
Illan kouluttajat: Henna Laukka (työnohjaaja, coach, kouluttaja) ja Terhi Mäkiniemi (työyhteisökouluttaja, coach, toimittaja, valmentaja)

Tapahtuma on ilmainen Suomen Coaching-yhdistyksen jäsenille.
Jos et vielä ole jäsen – liity mukaan coachien ja coachingista ja valmentavasta otteesta kiinnostuneiden huippujoukkuun!

Tapahtumassa saatetaan valokuvata, videokuvata sekä tuottaa materiaalia sosiaaliseen mediaan. Osallistumalla tapahtumaan hyväksyt tapahtumassa tuotetun materiaalin mahdollisen käyttämisen Suomen Coaching-yhdistyksen markkinoinnissa.

helmikuu 13

SCY