USKOMUKSET KASVUN ESTEENÄ VAI MAHDOLLISTAJINA – 20.5.2019

toukokuu 20 @ 17:00 - 20:00

Meillä kaikilla on rajoittavia uskomuksia siitä, mikä meille itselle ja ihmiselle yleisesti ottaen on tässä maailmassa mahdollista, ja mitä pidämme meille mahdottomana. Me jokainen myös luomme koko ajan maailmaamme omilla käsityksillämme ja uskomuksillamme. Uskomuksemme koskevat niin ympäristöämme, käyttäytymistämme, taitojamme kuin meitä itseämme. Toisinaan uskomukset ovat jättäneet vahvan tunnejäljen ihmiseen, uskomuksista on voinut muodostua vahva ajattelu – ja toimintastrategia, ettemme enää kyseenalaista niiden totuudenmukaisuutta.

Miten sinä olet pysähtynyt tutkimaan uskomuksiasi, jotka määrittelevät sinut coachina? Entä miten teet uskomustyöskentelyä valmennusasiakkaiden kanssa?

Oivaltamaan Jaana Hautala julkaisee syksyllä 2019 seuraavan kirjansa, joka liittyy uskomustyöskentelyyn. Illan aikana Jaana oivalluttaa uskomusten maailmaan ja valmennuksellisessa illassa tehdään harjoituksia, miten omia uskomuksia voi tutkia ja muokata. Mukaan saat työkaluja, joilla voit coachina oivalluttaa myös omien valmennettavien uskomuksia.

Ajankohta: 20.5.2019 klo 17.00 – 20.00
Kahvit klo 17.00 – Koulutus alkaa klo 17.30
Paikka: Clear Mind -koulutustilat, Arkadiankatu 21 A 10, 4. krs, 00100 Helsinki

Kouluttaja Jaana Hautala

Jaana Hautala on kokenut yritys- ja mentaalivalmentaja, NLP kouluttaja, puhuja ja tietokirjailija.
Hän toimi Suomen NLP-yhdistyksen puheenjohtajana vuosina 2013-2017.
Jaanan intohimo on on rohkaista ihmisiä löytämään oma potentiaalinsa ja tasapaino.
Jaanan valmennuksissa ja koulutuksissa pysähdytään usein kysymysten äärelle: Miten pysähtyä kuuntelemaan rohkeammin intuition ääntä ja päästämään irti suorittamisen mantrasta?  Miten vahvistaa henkistä suorituskykyä sekä hyödyntää enemmän mielenvoimaa?
Jaanan seuraava kirja ilmestyy syyskuussa 2019.

Lisätietoja Jaanasta:

Tapahtuma on ilmainen Suomen Coaching-yhdistyksen jäsenille
Jäseneksi ovat tervetulleita liittymään kaikki coachingista ja valmentavasta otteesta kiinnostuneet.

toukokuu 20

Clear Mind, koulutustilat