VAIKUTU TUNTEISTA – EMOTION FOCUSED COACHING TYÖELÄMÄSSÄ – 26.8.2019

elokuu 26 @ 17:00 - 19:30

”Tunnelma oli jäykähkö. Hiljaisuus tuntui kiusalliselta. Piti tarkkaan miettiä, mitä sanoo ja miten sanoo”
– Tuntuuko tutulta?
Ammatticoach joutuu väistämättä törmäämään tunteisiin työssään. Tunne virittää meidät liikkeelle. Liikkeen suunta tosin ei välttämättä ole se, mitä toivotaan. Tunteet voivat toimia esteinä tai hidasteina. Yhtä lailla niitä voi hyödyntää käyttövoimana.
Jäsenillassa paneudumme esimerkein siihen, miten tunteita voi hyödyntää myönteisen muutoksen aikaansaamiseksi.  Lisäksi syvennymme pohtimaan, miten energia vaikuttaa ihmisen toimintaan ja miten coach voi vaikuttaa energian kulkuun niin yksilö- kuin ryhmätilanteissa.

Hyvä coaching porukka miettii, pohtii, tutkii ja löytää yksin ja yhdessä.
Tervetuloa!
Ajankohta: 26.8.2019 klo 17.00 – 19.30 (kahvia/teetä & pikkupurtavaa tarjolla 16.45)

Paikka: Clear Mind -koulutustilat, Arkadiankatu 21 A 10, 4. krs, 00100 Helsinki

Illan kouluttajat:
Tuula Nurmiluoto, MBA, MCC – ICF, Coaching Supervisor & Mentor, www.topcoaching.fi
Satu Kaski, PsT, urheilupsykologi, työ- ja org.psykologi, PCC – ICF, www.clearmind.fi
Tapahtuma on ilmainen Suomen Coaching-yhdistyksen jäsenille. Muut 30€/hlö
Live-striimaus on ilmainen Suomen Coaching-yhdistyksen jäsenille