VALMENTAVA JOHTAJUUS – OPAS VOIMAN, VIISAUDEN JA MYÖTÄTUNNON HERÄTTÄMISEEN – 8.3.2021

maaliskuu 8 @ 17:00 - 19:00

Valmentava johtajuus kehittää johdettavien kykyä viisaaseen oman työn johtamiseen osana kokonaisuutta. Tästä onkin pitkälti uuden ajan johtajuudessa kyse: johtajan tehtävä on palvella henkilöstöä tavalla, joka auttaa heitä parhaiten palvelemaan asiakasta. Keskiössä on johdettavien oman voiman, viisauden ja myötätunnon herättäminen, kokonaisuutta parhaiten palvelevalla tavalla.

Tämä esitys antaa sinulle selkeän kokonaiskuvan valmentavan johtajuuden keskeisestä ytimestä. Saat ymmärryksen valmentamisen tarkoituksenmukaisesta soveltamisesta osana nykyaikaista johtamista. Saat tiekartan valmentavaan johtajuuteen siirtymiselle. Saat vastaukset erityisesti seuraaviin kysymyksiin:

• Mitä on valmentava johtajuus – mikä on sen määritelmä?
  • Miksi valmentavaan johtajuuteen siirtyminen on ensiarvoisen tärkeää kompleksisessa johtamisympäristössä?
  • Mitkä ovat kaiken valmentamisen perustana olevat kuusi prinsiippiä?
  • Miten ohjata johdettavia tilannetajuisesti kolmeen suuntaan: eteenpäin kohti tavoitteita, ylöspäin kohti laajempaa ymmärrystä ja sisäänpäin kohti syvempää itsetuntemusta?

Ajankohta: ma 8.3.2021 klo 17-19
Toteutus: virtuaalisesti Zoomi-alustalla
Kouluttaja: Dan Soback, Coach ACC, Certified Business Coach Master

Dan Soback on yksi Suomen kokeneimmista valmentamisen ja valmentavan johtajuuden opettajista. Hänellä on takanaan yli 15 vuoden kokemus valmentavan johtajuuden tuomisesta osaksi johtajien ja organisaatioiden arkea.

Tässä esityksessä hän tarjoaa keskeisiä näkökulmiaan keväällä ilmestyvästä kirjastaan ”Valmentava johtajuus – opas voiman, viisauden ja myötätunnon herättämiseen”.

Tilaisuus sisältyy jäsenmaksuun Suomen Coaching-yhdistyksen jäsenille. Ei jäsenet 30€/hlö

maaliskuu 8