VAPAALLA TYYLILLÄ TAITAJAKSI – KEHITÄ OSAAMISTASI JOUSTAVASTI ARJESSA – 13.9.2021

syyskuu 13 @ 17:00 - 19:00

Työelämän murrosten aiheuttamat uudenlaiset taitotarpeet ovat suosittu aihe julkisessa keskustelussa. Muutosilmiöiden vuoksi tulevaisuuden osaamisina painottuvat muun muassa oppimiseen, vuorovaikutukseen ja luovaan ongelmanratkaisuun liittyvät taidot. Niistä kirjoitetaan paljolti johtamisen ja organisaation kehittämisen näkökulmasta. Harvoin kerrotaan, miten yksittäinen ihminen pärjää työelämän myllerryksessä, ja miten hän voisi käytännössä kehittää edellytettäviä tulevaisuuden työn taitoja.

Monet meistä ovat käyneet koulunsa vielä periaatteella ”yksi koulutus, yksi ammatti”. Se ei jatkossa enää riitä. Meille kertyy työelämässä useita ammatteja jatkuvan työn lomassa oppimisen kautta. Työnantajien osaamisodotukset muuttuvat koko ajan sen mukaan, minkälaisia paineita ympäristö asettaa toiminnalle. Oppimistaidot voivat kuitenkin olla pitkän tauon jälkeen ruosteessa ja opiskelu tuntua liian isolta urakalta kiihkeärytmisen työn ja arjen ohella.

Me kaikki kykenemme uudistumaan, kunhan vapautamme itsemme kasvuamme rajoittavista ajatuksista. Siitä, miten näemme itsemme ihmisenä ja oppijana: mitkä ovat uskomuksemme oppimiskyvystämme ja kasvun asenteemme? Minkälaista unelmaa tavoittelemme? Mitkä kasvun keinot tukevat luontaista tapaamme toimia? Minkälaisessa ympäristössä kukoistamme?

Ajankohta: ma 13.9.2021 klo 17 – 19.00
Toteutus: virtuaalisesti Zoom-alustalla
Kouluttaja: Sanna Eulenberger, Business Coach Master ACC
Tämä tilaisuus on Suomen Coaching-yhdistyksen ja Suomen Työnohjaajat ry:n yhteinen jäsentilaisuus.

Sanna Eulenbergeron tietokirjailija ja kokenut ohjaustyön taitaja, joka on opastanut aikuisia kasvuun yli 30 vuotta niin ammatti-coachina, valmentajana, mentorina kuin opettajana ja fasilitaattorina. Monimuotoisen ohjaustyön lisäksi hänen työkenttäänsä kuuluu asiantuntijapalvelujen ja liiketoiminnan kehittäminen.

Sannalta ilmestyy kirja Vapaalla tyylillä taitajaksi — Kehitä osaamistasi joustavasti arkeen sovitettuna 30.9.2021.
Tutustu kirjaan tästä linkistä.

Tutustu Sannaan LinkedInissä tästä

Tilaisuus on tarkoitettu Suomen Coaching-yhdistyksen ja Suomen Työnohjaajat ry:n jäsenille ja sisältyy jäsenmaksuun.

syyskuu 13
Tapahtumaluokka: