VerCCo: MIKÄ ON LEMPPARITYÖKALUSI – 15.12.2020

joulukuu 15 @ 17:00 - 18:30

Lämpimästi tervetuloa VerCCo-tapaamiseen, jonka aiheena on coachingissa tai muussa ohjauksessa käytettävät työkalut.

Tämän VerCCo-tapaamisen ideana on, että jokainen osallistuja kertoo valitsemastaan työkalusta max 5 min, jonka jälkeen pienryhmissä keskustelemme työkalujen soveltamisesta omaan työhön. Pienryhmäkeskustelun jälkeen palaamme koko porukalla keräämään keskustelujen “helmet”.

Ajankohta: 15.12.2020 klo 17.00 – 18.30
Toteutus: Virtuaalisesti Zoom-alustalla
Tilaisuuden vetäjä on Minna Rasila, Heuristica Oy

Tilaisuus on tarkoitettu Suomen Coaching-yhdistyksen jäsenille ja sisältyy jäsenmaksuun.

Ilmoittaudu 13.12.2020 mennessä. Jos haluat ilmoittautua sen jälkeen, lähetä ilmoittautumisesi osoitteella info@coaching-yhdistys.fi

VerCCo – VertaisCoachienCocoontuminen

VerCCo on coachien ajatustenvaihtoa, kehittymisen ja oppimisen vertaistukea.  VerCCossa oivalletaan, opitaan yhdessä, ollaan asian äärellä läsnä, keskustellaan ja vuoroin vaikutetaan toisten kanssa.

Kuka tahansa jäsen voi kutsua koolle VerCCo-tapaamisen aiheesta, jonka ääreen haluaa kokoontua kollegojen kanssa. Jos koolle kutsuja ei halua itse vetää tilaisuutta, on siihen tarjolla apua. VerCCo-tapaamiset järjestetään virtuaalisesti yhdistyksen Zoom-alustalla.

Aiheet voivat olla esimerkiksi:

• lukupiiri kirjasta, jonka osallistujat lukevat etukäteen
  • keskustelua luennosta, jonka osallistujat katsovat etukäteen
  • ryhmäkoutsaus tai yhteinen 1to1-coaching,  josta keskustellaan
  • keskustelua jostakin aiheesta, vaikka ihan valmistautumatta

Jos et vielä ole jäsen, ja olet kiinnostunut Coaching-yhdistyksen toiminnasta, liity jäseneksi huippuyhteisöön alla olevasta linkistä.

joulukuu 15