VerCCo: Muutoksesta menestykseen – vahvista omaa valmentajuuttasi – 12.10.2020

lokakuu 12 @ 17:30 - 19:00

Muutos on alati ympärillämme vellova tila, joka ajoittain voimistuu ja tasaantuu. Olemme eläneet voimakkaan muutoksen tilaa, jossa moni on joutunut kyseenalaistamaan omia toimintamalleja ja jopa omaa itseään valmentajana.

Vuoden Coachiksi 2019 valittu Anne Karilahti avaa ajattelua ja paneutuu Coaching-yhdistyksen VerCCo-tapahtumassa seuraaviin aiheisiin:

• Valmennus muuttuvassa maailmassa
    -muutos on mahdollisuus menestykseen
  • Mitkä ovat sinun supervoimasi valmentajana?
    -mikä on sinun timanttisi, joka ei hyydy
  • Ajattele isosti
    -maailma ei luo sinua, sinä luot maailman
  • Yhden askeleen taktiikka
    -jokainen päivä on mahdollisuus

Ajankohta: ma 12.10.2020 kilo 17.30 – 19.00
Toteutus: virtuaalisesti Zoom-alustalla
Kouluttaja: Anne Karilahti, Valmentamo perustaja ja LCF-Life Coach -koulutuksen kehittäjä ja Vuoden Coach 2019

Anne Karilahti on Valmentamon perustaja, toimitusjohtaja ja luova visiönääri. Hänen intohimonsa ihmisen mieleen ja henkiseen kasvuun sai hänet opiskelemaan valmentajaksi. Anne työskenteli aikaisemmin myynnin ja markkinoinnin alalla. Mammaloman jälkeen paluu oravanpyörään ei houkuttanut, joten piti perustaa yritys. Syntyi Valmentamo.

Anne on parhaimmillaan hyödyntäessään luovuuttaan ja kehittelemässä uusia juttuja. Hän rakastaa myös kouluttamista, tykkää myymisestä, inspiroituu markkinoinnista, sparraa kouluttajia ja vastaa Valmentamon pyörittämisestä. Anne kirjoittanut kolme tietokirjaa ja lisää on tulossa.

Anne on MB-elämäntaidonvalmentaja, NLP Practitioner ja LCF Life Coach®-koulutuksen kehittäjä. Hän on käynyt myös Aivotaidot-koulutuksen. Anne on vahvasti ’selfmade woman’, joka on kehittänyt itsenään henkisen hyvinvoinnin saralla lukemalla kirjoja ja osallistumalla erilaisille kursseilla 30 vuoden ajan. Anne uskaltaa kyseenalaistaa vanhoja totuttuja toimintamalleja ja kehittää rohkeasti uusia tähän hetkeen sopivia valmennuskonsepteja.

Anne on valloittava, intuitiivinen ja karismaattinen persoona, jonka elämäntehtävänä on auttaa ihmisiä löytämään elämäntehtävänsä. Annen valmennuksessa inspiroituu elämästä, uskoo itseensä ja saa rohkeutta toteuttaa unelmia.

Suomen Coaching-yhdistys valitsi Annen Vuoden Coachiksi 2019.
Katso video, jossa Anne Karilahti kertoo matkastaan coachiksi, taustoistaan aina lapsuudesta saakka, luovuudesta ja unelmista.

Tilaisuus sisältyy jäsenmaksuun Suomen Coaching-yhdistyksen jäsenille. Ei jäsenet 30€/hlö

lokakuu 12