VOIMAA VALMENNUKSEEN PALVELUMUOTOILUN KEINOJA SOVELTAEN – 8.11.2021

marraskuu 8 @ 17:00 - 19:00

Tule mukaan jäsentilaisuuteen, jossa coach Tarja Holmgren kertoo uudenlaisesta ajattelutavasta, jossa valmentaminen perustuu minäpystyvyyden ja elämänmuotoilun yhdistämiseen ja jossa aivojen toimintaan perustuva valmennus yhdistetään palvelumuotoilun monimuotoisten menetelmien kanssa.

Yhdistelmämenetelmillä on mahdollista sekä myötävaikuttaa valmennettavan tulevaisuuden näkemyksien muotoutumiseen että helpottaa vaikeiden asioiden ymmärtämistä ja kokemista sanoittamalla lähestyttäviksi.

Ajankohta: ma 8.11.2021 klo 17-19
Toteutus: virtuaalisesti Zoom-alustalla
Kouluttaja: Tarja Holmgren, Brain based coach

Tarja Holmgren toimii kasvun kanssakulkijana MiraiTa valmennusyrityksessään. Ennen aikaansaajuuden polulle siirtymistään hänellä vierähti reilut 30 vuotta median, mainonnan ja markkinoinnin toimialoilla erilaisissa päällikkö- ja esihenkilötason tehtävissä.

Halu auttaa Ihmisiä, tahto tehdä merkityksellistä työtä ja toteuttaa omaa ikigaita; syy olemassaoloonsa ohjasi hänet innoittavalle oppimismatkalle palvelumuotoilun, valmennuksen, kokemusasiantuntijuuden ja vertaistoiminnan pyörteisiin. Hän löysi uuden polun elää tarkoituksellista, onnellista ja vapaampaa elämää sekä työllistää itsensä aikaansaajana.

Tarja sai myös kunnian aloittaa kirjailijan uraansa vieraskynäkirjoittajana Sanna Eulenbergerin syksyllä julkaistavassa ”Vapaalla tyylillä taitajaksi” kirjassa. Hän kertoo kirjassa oman ksvutarinansa ”kanssa- ajattelija kannustaa oppimaan”. (jäsentilaisuus 13.9.2021 https://www.coaching-yhdistys.fi/event/vapaalla-tyylilla-taitajaksi-kehita-osaamistasi-joustavasti-arjessa-13-9-2021/)

Tarjan motto:  Kohti kasvua – yhdessä

Tilaisuus on tarkoitettu Suomen Coaching-yhdistyksen jäsenille ja sisältyy jäsenmaksuun. Ei-jäsenen hinta 35€

marraskuu 8