Vuoden 2021 CoCo-piiri käynnistyy

Haluatko itsellesi coachausta? Ilmoittaudu CoCo-piiriin

Vuoden 2021 CoCo-piiri käynnistyy – ilmoittaudu mukaan!

Me kaikki tiedämme coachingin hyödyt ajattelumme fokusoinnissa, tavoitteittemme saavuttamisessa tai vaikkapa ongelmanratkaisussa.
Coachille Coach- eli CoCo-piiriiin osallistumalla on jokaisella coach-koulutuksen omaavalla yhdistyksemme jäsenellä, joka tekee coaching-työtä, upea mahdollisuus myös itse olla coachattavana.

CoCo-piiriin osallistuminen on maksutonta, mutta piiri toimii vastavuoroisuusperiaatteella: kun sitoudut coachaamaan yhtä piirin jäsentä, saat coachausta toiselta.

Kun ilmoittaudut mukaan, sitoudut:
1.    noudattamaan yhdistyksen eettisiä ohjeita
2.    coachaamaan CoCo-asiakastasi vähintään 5 kertaa vastuullisesti ja ammattimaisesti

Ilmoittaudu mukaan 15.2.2021 mennessä jättämällä yhteystietosi täällä
Tässä alkuilmoittautumisessa jätät vain yhteystietosi. Kun kaikki piiriin osallistujat ovat tiedossa, saat lisäkysymyksiä, jotka auttavat löytämään kaikille mahdollisimman sopivan coachin.

Coco-piiriin voivat osallistua kaikki ne Coaching-yhdistyksen jäsenet, joilla on Coaching-koulutus.

Tervetuloa mukaan!

Minna Rasila, CoCo-toiminnan vastuuhenkilö