Vuoden 2021 CoCo-piiri käynnistyy

Haluatko itsellesi coachausta? Ilmoittaudu CoCo-piiriin

Vuoden 2021 CoCo-piiri käynnistyy – ilmoittaudu mukaan!

Me kaikki tiedämme coachingin hyödyt ajattelumme fokusoinnissa, tavoitteittemme saavuttamisessa tai vaikkapa ongelmanratkaisussa.
Coachille Coach- eli CoCo-piiriiin osallistumalla on jokaisella coach-koulutuksen omaavalla yhdistyksemme jäsenellä, joka tekee coaching-työtä, upea mahdollisuus myös itse olla coachattavana.

CoCo-piiriin osallistuminen on maksutonta, mutta piiri toimii vastavuoroisuusperiaatteella: kun sitoudut coachaamaan yhtä piirin jäsentä, saat coachausta toiselta.

Kun ilmoittaudut mukaan, sitoudut:
1.    noudattamaan yhdistyksen eettisiä ohjeita
2.    coachaamaan CoCo-asiakastasi vähintään 5 kertaa vastuullisesti ja ammattimaisesti

Ilmoittautuminen on päättynyt ja vuoden 2021 CoCo on käynnistynyt
Seuraava CoCo-piiri käynnistetään alkuvuodesta 2022

Coco-piiriin voivat osallistua kaikki ne Coaching-yhdistyksen jäsenet, joilla on Coaching-koulutus.

Tervetuloa mukaan!

Minna Rasila, CoCo-toiminnan vastuuhenkilö