Coaching-koulutus

Coaching-koulutus on virtuaalinen koulutus syksyllä 2023 kaikille coachingista kiinnostuneille ja coaching-menetelmiä työssään käyttäville. Koulutuksessa opit coachingin ydintaitoja ja laajennat osaamistasi.

coaching-koulutus syksyllä 2023

Coaching-koulutus antaa valmiudet coachin ydintaitojen hyödyntämiseen omassa työssäsi

Koulutus tarjoaa mahdollisuuden syventyä coaching-maailmaan, verkostoitua muiden coachien kanssa ja laajentaa omaa osaamista.

Suomen Coaching-yhdistyksen tehokas ja intensiivinen coaching-koulutus antaa perustaidot coachingin hyödyntämiseen. Neljän osallistavan virtuaalisen koulutuspäivän aikana tutustut tämän hetken tehokkaimpaan ja vaikuttavimpaan ihmisten oppimista ja potentiaalin toteutumista vahvistavaan ohjausmenetelmään ja sen eettiseen perustaan. Koulutukseen sisältyy myös coachingin pariharjoittelua sekä coaching-kirjallisuuteen perehtymistä. Seuraava koulutus käynnistyy syyskuussa 2023.

Erityisen hyvin koulutus sopii sinulle, jos:

coach koulutus ohjelma 2023

Laajenna osaamistasi huippuammattilaisten ohjauksessa

Suomen Coaching-yhdistys on kouluttanut coacheja vuodesta 2004. Koulutuksiin on osallistunut yli 400 coaching-taitoja työssään käyttävää ja alasta kiinnostunutta esimiestä, henkilöstöpäättäjää, yrittäjää ja asiantuntijaa. Kouluttajamme edustavat alan huippua ja erityisalueensa vahvinta osaamista Suomessa.

Porukan potentiaali käyttöön: Virtuaalinen ryhmä- ja tiimicoaching-koulutus 6.10.2023

Ryhmä- ja tiimicoaching -koulutuspäivä on avoin kaikille coaching-peruskoulutuksen tai laajemman coaching-koulutuksen suorittaneille

Päivän koulutuksen aikana luodaan yleiskatsaus ryhmä- ja tiimicoachingtaitoihin, tarkastellaan miten nämä kaksi coaching-aluetta eroavat toisistaan sekä tutustutaan työkaluihin ja menetelmiin joilla ryhmän tai tiimin potentiaali saadaan paremmin käyttöön. Koulutus tarjoaa myös apua itselle parhaiten sopivien jatkokoulutussuuntien löytämiseen. Valmentajina koulutuksessa ovat Kaj Hellbom (bci.fi) ja Vesa Ristikangas (bomentis.fi).