Coaching-koulutus

4 kuukauden inspiroiva ja syväluotaava coaching-koulutus nostaa johtamisosaamisesi uudelle tasolle ja antaa ammattilaisen taidot valmentajana toimimiseen.

coaching-koulutus syksyllä 2023

Hyödynnä coachingin taitoja työssäsi

Koulutus antaa sinulle kaikki valmiudet coaching-taitojen hyödyntämiseen – onpa tavoitteenasi johtajuustaitojesi parantaminen, oman potentiaalisi esille saaminen tai coachina toimiminen. Seuraava koulutus käynnistyy syyskuussa 2024.

Koulutus sopii sinulle, jos haluat...

coach koulutus ohjelma 2023

Laajenna osaamistasi huippuammattilaisten ohjauksessa

Suomen Coaching-yhdistys on kouluttanut coacheja jo vuodesta 2004. Koulutuksiin on osallistunut yli 400 coaching-taitoja työssään käyttävää esimiestä, henkilöstöpäättäjää, yrittäjää ja asiantuntijaa. Koulutuksestamme vastaavat coachit, jotka edustavat alansa vahvinta erityisosaamista Suomessa ja ovat toimineet alalla vuosikymmeniä - hyvästä syystä. He tietävät, kuinka coachingin taidot otetaan haltuun käytännön työssä.