Coaching, Supervision, Työnohjaus

Kysely Coaching Supervisionista (coachingin työnohjaus)

Suomen Coaching-yhdistyksen kyselyllä kartoitetaan, kuinka paljon coachit hyödyntävät coaching supervisionia (coachingin työnohjausta) ja minkälaisia kokemuksia heillä tästä on.

Mitä Coaching Supervision on?

Coaching Supervisionilla tarkoitetaan coachin ja toisen (kokeneemman) coachin, jolla on myös Suomen työnohjaajat ry:n hyväksymä työnohjaajakoulutus, välistä yhteistyösuhdetta. Coaching supervision on coaching-työhön liittyvien erilaisten kysymysten, kokemusten ja siinä heränneiden tunteiden tarkastelua. Työskentelyn tarkoituksena on tukea ohjattavana olevan coachin ammatillista kehittymistä ja työhyvinvointia.

Kyselyyn vastataan nimettömästi.

Lisätietoja kyselystä: Peter Peitsalo | 040 503 3721 / etunimi.sukunimi@bomentis.fi

Tutkimustulokset julkistetaan Suomen Coaching-yhdistyksen jäsentilaisuudessa 4.11.2019, jonka aiheena on Coaching Supervision– tie ammatilliseen kasvuun. Lisätiedot tästä