CCCoaching tarjoaa myötätuntoista ja voimistavaa valmennusta
Compassionate Coaching with the Enneagram at Christina Consulting & Coaching (y-tunnus 3337564-2); cccoaching.fi

Positive Psychology Coach – erikoistyökaluina enneagrammi persoonallisuusteoria itse- ja ihmistuntemukseen, (itse)myötätunto ja palautuminen.

Minulla on pitkä työhistoria konsultoinnista ja projektityöskentelystä, sekä työkaluja ymmärtämään yksilön erityisyyttä, tämän vahvuuksia sekä kompastuskiviä. Positiivisen psykologian avulla pystyn auttamaan sinua näkemään asioita selvemmin ja kannustamaan eteenpäin kohti tavoitteitasi ja henkilökohtaista kasvua. Hyvinvointi-, itsemyötätunto- tai uravalmennukset voivat liittyä yksityiselämään tai työhön, minulle ihminen on aina kokonaisuus ja valmennustilanteessa olen läsnä vain ja ainoastaan sinua varten!

Valmennukset suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Tapaamiset kasvotusten tai verkon välityksellä.

Erään valmennettavan sanoin:
”Jo ensimmäisellä tapaamisella tunsin luottamusta ja helppoa avoimuutta puhua Christinan kanssa. Aloimme tavata viikon parin välein, ja Christina osasi joka kerralla esittää minulle kysymyksiä, joista sain uusia näkökulmia ja ideoita. Hän antoi tehtäviä ja myös haastoi pohtimaan asioita monipuolisesti. Muistin asioita, jotka olivat aiemmin olleet minulle tärkeitä. Löysin kiitollisuutta siitä, mitä minulla jo oli ja mitä olin saavuttanut. Ymmärsin myös, mitkä asiat minua kuormittivat ja väsyttivät. Asioita, joita halusin kaivaa uudestaan esiin ja asioita, josta minun tulisi luopua voidakseni paremmin.
En olisi näitä kaikkia seikkoja ymmärtänyt ilman Christinan apua, ja nyt kuukausia myöhemmin olen todella oikealla polulla. Sain valtavasti uusia oivalluksia ja motivaatiota, jotka ovat johtaneet positiivisiin muutoksiin ihan konkreettisesti. Olen todella kiitollinen avusta, jota Christinalta sain! Ja paitsi, että hän on ammattitaitoinen coach, hän on myös helposti lähestyttävä, lämmin ja avoin ihminen, jonka kanssa on helppo keskustella asiasta kuin asiasta.”