Tapahtumat ja koulutukset

CoachCon Innostu, Inspiroidu, Menesty

CoachCon: Innostu, Inspiroidu, Menesty – 7.9.2024

CoachCon kokoaa yhteen alansa johtavat asiantuntijat jakamaan näkemyksiään ja kokemuksiaan työn ja coachingin tulevaisuudesta. Tule mukaan ja Innostu, Inspiroidu, Menesty!
Kohti kestävää johtamista

Kohti kestävää johtamista – 8.4.2024

Turun ammattikorkeakoulun Hohtaminen-hanke esittelee uuden kestävän johtamisen valmennusmallin. Malli keskittyy johtajien itsensä johtamisen ja muutoskyvykkyyden kehittämiseen, hyödyntäen innovatiivisia menetelmiä kuten hevosavusteisuutta ja perustuen polyvagaaliseen teoriaan
Luottamuksen rakentaminen coachin henkilöbrändäyksessä

Luottamuksen rakentaminen coachin henkilöbrändäyksessä – 11.3.2024

Opit kuinka voit rakentaa vakuuttavaa ja luottamusta herättävää sisältöä LinkedInissä ChatGPT'tä hyödyntäen.
jungilainen coaching

Jungilainen coaching – mitä se on? – 5.3.2024

Tässä jäsentilaisuudessa saat kattavan ymmärryksen jungilaisesta coachingista, joka voi rikastuttaa ammatillista osaamistasi ja näkemystäsi sekä syvennät ymmärrystäsi siitä, miten jungilainen coaching voi tukea elämän siirtymäkohtia ja muutoksia.
Unlearning to Coach

Unlearning to Coach – 1.3.2024

To become a better coach we need to unlearn some mindsets and skillsets to make way for new ones that enable our thinkers to think in new ways
Kehitys ja muutos valmennuksessa – 6.2.2024

Tämä tilaisuus tarjoaa mahdollisuuden syventyä itsekehityksen ja muutoksen maailmaan, erityisesti valmentajan roolissa.
CoCo-piiri eli Coachille Coach 2024

Coachille Coach- eli CoCo-piiriin osallistumalla on jokaisella Suomen Coaching-yhdistyksen jäsenellä, jolla on coaching-koulutus, upea mahdollisuus itse olla coachattavana. Seuraava Coco-piiri käynnistyy alkuvuodesta 2024
Ikädiversiteetillä menestykseen 16.1.2024

Ikädiversiteetillä menestykseen – 16.1.2024

Minna Levander, coach, käsittelee tässä tilaisuudessa ikädiversiteetin etuja organisaatiolle ja kuinka moni-ikäisyys osana kasvustrategiaa purkaa esteitä monimuotoisuudelle sekä vahvistaa suomalaisyritysten kilpailukykyä.
Oivallusten ilta 22.11.2023

Oivallusten ilta – 22.11.2023

Tässä tilaisuudessa pääset tutustumaan ratkaisukeskeiseen menetelmään ja kokeilemaan, miten voisit hyödyntää ratkaisukeskeistä valmennusta omassa elämässäsi
Coachin henkilöbrändi

Coachin henkilöbrändi – 13.11.2023

Opi, miten coachina erottaudut, rakennat luottamusta, ja menestyt coaching-alalla.
Miksi tiimi-coaching vaikuttaa?

Miksi tiimi-coaching vaikuttaa? – 7.11.2023

Miten tiimi-coaching eroaa yksilöcoachingista? Minkälaisia taitoja coach tarvitsee coachatakseen menestyksekkäästi tiimejä?
Coaching Day 25.10.2023, Nando Malmelin, Kirsi Elina Kallio

Coaching Day – 25.10.2023

Coaching-Dayssä Nando Malmelin puhuu avoimuustaidoista, ajattelusta ja ennakkoluulottomuudesta. Kirsi Elina Kallio herättää ajattelemaan johtamista moninaistuvassa työelämässä.