Suomen Coaching-yhdistyksen jäsentoiminta

Tarjoamme oman osaamisen kehittämistä, verkostoitumista ja näkyvyyttä coacheille.

Osaamisen kehittämistä verkostoitumista ja näkyvyyttä coacheille

Jäsentapahtumat

Verkostoidu ja syvennä osaamista

Järjestämme jäsentilaisuuksia keskimäärin kerran kuukaudessa syys— ja kevätkaudella. Aihepiirit liittyvät coachingiin ja valmentavaan otteeseen.

Jäsentilaisuuksia toteutetaan sekä virtuaalisina että paikan päällä kokoontumisina (jälkimmäiset striimataan useimmiten livenä).

Tulossa olevat jäsenillat ilmoittautumisohjeineen näkyvät tapahtumakalenterissa. Jäsentapahtumat alkavat yleensä klo 17.00 ja päättyvät viimeistään klo 19.30.

Tutustu tulossa oleviin ja aiemmin järjestettyihin tapahtumiin

Voit ehdottaa aihetta tai puhujaa jäsentilaisuuteen

Ilmoittaudu jäsentapahtumiin ja ylläpidä jäsentietojasi

CoCo—piiri

Suosittu Coachille Coach-piiri

Me coachit kaikki tiedämme coachingin hyödyt ajattelumme fokusoinnissa, tavoitteittemme saavuttamisessa tai vaikkapa ongelmanratkaisussa. CoCo-piiriin osallistumalla on jokaisella yhdistyksemme jäsenellä, joka tekee coaching-työtä, upea mahdollisuus myös itse olla coachattavana.

CoCo-piiriin osallistuminen on maksutonta, mutta piiri toimii vastavuoroisuusperiaatteella: kun sitoudut coachaamaan yhtä piirin jäsentä, saat coachausta toiselta.

Kun ilmoittaudut mukaan, sitoudut noudattamaan yhdistyksen eettisiä ohjeita ja coachaamaan CoCo-asiakastasi vähintään 5 kertaa vastuullisesti ja ammattimaisesti, samoilla periaatteilla kuin maksavaa asiakasta.

Coco-piiriin voivat osallistua kaikki ne Coaching-yhdistyksen jäsenet, joilla on coaching-koulutus.

Osallistu toimintaan ja vaikuta!

Jäsenenä pääset mukaan monipuolisiin koulutuksiin ja tapahtumiin, ja voit vaikuttaa niiden sisältöön

Koulutus

Järjestämme coach-koulutusta, joka antaa perustaidot ammattilaiseksi aikovalle ja coaching-taitoja työssään tarvitsevalle. Lisäksi tarjoamme täydennyskoulutusta coachingin työkaluihin ja eri muotoihin.

Näkyvyyttä somessa
Onko sinulla blogi, podcast tai vlogi? Julkaisemme jäsenten blogeja / vlogeja / podcasteja yhdistyksen somekanavissa. Voit myös kirjoittaa vieraskynän yhdistyksen omaan blogiin.
Aluetoiminta
Jäsentapahtumissa tutustut kollegoihisi, verkostoidut ja pääset keskustelemaan ja reflektoimaan kulloinkin jäsenillassa olevan aiheen tiimoilta.
Mitä sinä toivot jäsenpalveluiltamme?

Kerro meille toiveesi tai ehdotuksesi alla olevalla lomakkeella

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.