Suomen Coaching-yhdistyksen jäsentoiminta

Tarjoamme oman osaamisen kehittämistä, verkostoitumista ja näkyvyyttä coacheille.

Osaamisen kehittämistä verkostoitumista ja näkyvyyttä coacheille

Jäsentapahtumat

Verkostoidu ja syvennä osaamista

Järjestämme jäsentilaisuuksia keskimäärin kerran kuukaudessa syys— ja kevätkaudella. Aihepiirit liittyvät coachingiin ja valmentavaan otteeseen.

Jäsentilaisuuksia toteutetaan sekä virtuaalisina että paikan päällä kokoontumisina (jälkimmäiset striimataan useimmiten livenä).

Tulossa olevat jäsenillat ilmoittautumisohjeineen näkyvät tapahtumakalenterissa. Jäsentapahtumat alkavat yleensä klo 17.00 ja päättyvät viimeistään klo 19.30.

Tutustu tulossa oleviin ja aiemmin järjestettyihin tapahtumiin

Voit ehdottaa aihetta tai puhujaa jäsentilaisuuteen

Ilmoittaudu jäsentapahtumiin ja ylläpidä jäsentietojasi

CoCo—piiri

Suosittu Coachille Coach-piiri

coach koulutus

Me coachit kaikki tiedämme coachingin hyödyt ajattelumme fokusoinnissa, tavoitteittemme saavuttamisessa tai vaikkapa ongelmanratkaisussa. CoCo-piiriin osallistumalla on jokaisella yhdistyksemme jäsenellä, joka tekee coaching-työtä, upea mahdollisuus myös itse olla coachattavana.

CoCo-piiriin osallistuminen on maksutonta, mutta piiri toimii vastavuoroisuusperiaatteella: kun sitoudut coachaamaan yhtä piirin jäsentä, saat coachausta toiselta.

Kun ilmoittaudut mukaan, sitoudut noudattamaan yhdistyksen eettisiä ohjeita ja coachaamaan CoCo-asiakastasi vähintään 5 kertaa vastuullisesti ja ammattimaisesti, samoilla periaatteilla kuin maksavaa asiakasta.

Coco-piiriin voivat osallistua kaikki ne Coaching-yhdistyksen jäsenet, joilla on coaching-koulutus.

Osallistu toimintaan ja vaikuta!

Jäsenenä pääset mukaan monipuolisiin koulutuksiin ja tapahtumiin, ja voit vaikuttaa niiden sisältöön

Koulutus

Järjestämme coach-koulutusta, joka antaa perustaidot ammattilaiseksi aikovalle ja coaching-taitoja työssään tarvitsevalle. Lisäksi tarjoamme täydennyskoulutusta coachingin työkaluihin ja eri muotoihin.

Coach-haku

Ylläpidämme koulutettujen ja eettisiä ohjeita noudattavien coachien hakulistausta.

Näkyvyyttä somessa
Onko sinulla blogi, podcast tai vlogi? Julkaisemme jäsenten blogeja / vlogeja / podcasteja yhdistyksen somekanavissa. Voit myös kirjoittaa vieraskynän yhdistyksen omaan blogiin.
Aluetoiminta
Jäsentapahtumissa tutustut kollegoihisi, verkostoidut ja pääset keskustelemaan ja reflektoimaan kulloinkin jäsenillassa olevan aiheen tiimoilta.

Maksut ja jäsenyys

Jäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen säännöt ja eettiset ohjeet, ja haluaa toimia yhdistyksen tarkoitusta edistävällä tavalla. Suomen Coaching-yhdistyksen hallitus hyväksyy yhdistyksen jäsenet hakemusten perusteella. Varsinaisten jäsenten lisäksi hallitus voi myös kutsua kunniajäseniä ja hyväksyä kannatusjäseniä.

Kannatusjäseneksi voidaan hyväksyä yrityksiä ja muita yhteisöjä, jotka haluavat tukea yhdistyksen toimintaa. Suomen Coaching-yhdistys ylläpitää koulutettujen coachien listaa. Listalle hyväksytään jäsenet, jotka täyttävät Suomen Coaching-yhdistyksen määrittelemät kriteerit.

Suomen Coaching-yhdistyksen jäsenenä kehityt coachina
  • Liittymismaksu: 50 € (alv 0%)
  • Jäsenmaksu: 70 € / vuosi (alv 0%)
Täytä jäsenhakemus klikkaamalla alla olevaa linkkiä. Kun jäsenhakemuksesi on hyväksytty, saat ohjeet jäsenmaksun suorittamisesta. Tämän jälkeen käyttäjätunnuksesi aktivoidaan ja pääset muokkaamaan omia tietojasi jäsenrekisterissä ja saat halutessasi tietosi näkyviin myös Coach-hakuun.
Mitä sinä toivot jäsenpalveluiltamme?

Kerro meille toiveesi tai ehdotuksesi alla olevalla lomakkeella