Coach-haku

Coach-haku auttaa sinua löytämään itsellesi sopivan coachin. Coaching auttaa sinua positiiviseen muutokseen niin työhön kuin yksityiselämään liittyvissä kysymyksissäsi.

Coach-haku auttaa sinua löytämään itsellesi coachin

Työelämässä coachingia käytetään menestyksellisesti esimerkiksi omaan uraan liittyvien tavoitteiden saavuttamiseen tai tiimien, esimiestyön ja johtamisen kehittämiseen. Yksityiselämässä coaching auttaa positiiviseen muutokseen esimerkiksi parisuhteen, vanhemmuuden, työ- ja yksityiselämän yhteensovittamisen tai yleisesti oman elämän kehittämisen haasteissa.

Coach-haku listaa sinulle lähes 200 coachia, joilla on Suomen Coaching-yhdistyksen hyväksymä coach-koulutus, he ovat antaneet vähintään 100 tuntia coahausta ja noudattavat yhdistyksen Eettisiä ohjeita. Osa listalla olevien coacheista on keskittynyt työelämätarpeisiin, osa enemmän yksityiselämään. Napsauttamalla coachin nimeä saat esiin hänestä tarkemman kuvauksen. Lisätietoja saat myös coachin omilta www-sivuilta.

Yhdistyksen jäsenet tekevät coaching-työtä hyvin erilaisella koulutus- ja työkokemustaustalla, ja kukin valmentaja vastaa itse osaamisestaan ja tuottamistaan palveluista.

Hae coachia nimen tai paikkakunnan mukaan

Saija Mäkinen

Merja Hynynen

Sanna Laitinen

Reija Könönen

Kirsti Saari-Hirvanen

Maija Helena Lock

Vesa Ristikangas

Eira Susanna Vatanen

Katja Koskimies

Kirsi Manelius

Kristiina Koli

Christina Björkell

Petri Korteniemi

Annukka Sumkin

Marjo Matikainen-Kallström

Päivi Hietanen

Liisa Keinänen

Maarit Latva-Ranto

Hannele Martti