Sydämeni on sykkinyt coachingille jo vuosia. Parasta minussa coachina on vaivattomuus ihmisten luontevassa kohtaamisessa niin, että siinä on läsnä tilannetajua ja tunneälyä. Kohtaan coachattavani läsnä olevasti, luottamusta ja psykologista turvallisuutta rakentaen. Tästä olen saanut paljon hyvää palautetta eri ihmisiltä.

Vahvistan parhaillaan coaching-taitojani ja opiskelen ratkaisukeskeiseksi coachiksi/valmentajaksi (HY+). Olen vakuuttunut, että valmistuessani huhtikuussa 2024 olen saanut monipuolisen työkalupakin, josta on paljon ammennettavaa.

Uskon myös luonnon monipuolisiin hyvinvointivaikutuksiin. Siitä innostuneena valmistuin Metsämieli-vetäjäksi keväällä 2023. Coachattavani ovat kokeneet kävelycoachingin hyödylliseksi ja Metsämieli-harjoitukset oivalluttaviksi.

Eri coaching-koulutusten lisäksi olen myös opiskellut NLP Practitioneriksi 2009.

Lisäksi olen opiskellut positiivisen psykologian opintokokonaisuuden (Coursera.org, 2017) ja erilaisia mindfulness- ja enneagrammi-opintoja vuosien saatossa.

Mitä muuta haluaisin sinulle kertoa itsestäni? Minulla on laaja-alainen osaaminen ja kokemus organisaatiomaailmasta ja bisneslähtöisestä toiminnasta. Työuraltani minulle on karttunut liiketoiminnan strategiasta lähtevä monipuolinen HR-ja viestintä-osaaminen. Coaching-osaamistani olen hyödyntänyt sisäisenä coachina toimimiseen ja esimerkiksi yhteistyöhön esihenkilöiden ja asiantuntijoiden kanssa.

Ihmisenä minua innostaa elää myönteisyyden voimalla. Olen myös aktiivinen uudistuja ja utelias uuden oppija. Käy myös katsomassa Linkedin-profiilini: https://www.linkedin.com/in/elina-salo-/