Hilkka Aejmelaeus

Koisjärvi

Kaipaatko ajatuskumppania muutoksen keskellä? Pohditko omia uravalintojasi elämän risteyskohdassa? Koetko epävarmuutta uuden edessä? Toimitko esimiestehtävissä ja etsit tiimillesi sparraajaa, joka ohjaa tiimiä saavuttamaan tavoitteensa ja sitoutumaan yhteisiin päämääriin?

Osana valmentavan johtajuuden työkalupakkia coachingia voi hyödyntää omien voimavarojen löytämisessä ja käyttöönotossa. Erityisesti kaikenlaisissa muutostilanteissa coachingista on ollut monissa tapauksissa apua ajattelun ja toiminnan kohdistamisessa, tavoitteiden saavuttamisessa sekä toimintastrategioiden suunnittelussa.

Minulla on pitkä kokemus johdon rajapinnassa toimimisesta ja johtoryhmien avustamisesta. Olen kansainvälisen coaching-järjestön ICF:n sertifioima coach (ACC) ja järjestön jäsen. Coachina minulle on tärkeää ammatillisuus ja eettisyys. Luottamuksellinen suhde coachin ja coachattavan välillä on onnistuneen coachingin edellytys.

Tässä saamaani palautetta:
”Coaching osui kohdallani tilanteeseen, jossa työyhteisön asioita puitiin julkisuudessa ja työpäivät tuntuivat olevan silppua. Töissä keskittyminen vaihtuviin aiheisiin oli välillä hankalaa ja huomasin pohtivani, miten selviydyn kaikista tehtävistä. Hilkan kysymysten avulla pääsin selventämään itselleni omia tavoitteitani työssä, ja pohtimaan, millä konkreettisilla keinoilla tavoitteisiin voisi päästä itse ja yhdessä muiden kanssa. Emme menesty yksin vaan tarvitsemme toistemme apua. Suosittelen coachingia kenelle tahansa, joka kokee, että työ stressaa tai ajatukset jumittavat samaa rataa, tai jos tuntuu että vaatimuksia on liikaa tai että ympärillämme tapahtuvat asiat eivät mene niin kuin haluaisimme. Aina on mahdollista ajatella ja toimia hieman toisin, ja oivallukseen tarvitaan joskus vain osuva kysymys.”

Ota yhteys niin keskustellaan, miten voisin auttaa sinua tai tiimiäsi onnistumaan.