Katariina Tillgrén

Espoo

”Behind every problem is a frustrated dream.” – Peter Lang

Työelämäcoach Kata Tillgrén tässä.

Laaja-alaiseen ja monipuoliseen työelämän kokemukseeni nojaten työelämäcoach-nimitys kuvaa tarjoamaani parhaiten, sillä coachaan yksilöitä, tiimejä ja esihenkilöitä suomeksi ja englanniksi esimerkiksi
– oman itsen ja työnsä johtamisessa ja kehittämisessä
– erilaisissa muutostilanteissa, kuten roolin- ja uranvaihto sekä työn menettäminen
– tiimien haasteissa
– esihenkilötyön haasteissa

Läpi vuosien arvioideni keskiarvo coachin ammattitaidosta ja asiantuntemuksesta on ollut 4,7 / 5. Yksilöcoachausta olen antanut reippaasti yli 550 h.

Koulutettuna ratkaisukeskeisenä coachina käytän oivalluttamista sekä ratkaisukeskeisyyden ja positiivisen psykologian työkaluja yhdistettynä työelämätietouteen ja käytännönläheiseen otteeseen.

Työssäni minua auttaa myös kuuden vuoden uracoachin ja uranhallinnan konsultin kokemus sekä työkokemukseni valmentavana esihenkilönä ja eri asiantuntijatehtävissä, kuten IT-projektinvetäjänä.

Tarvittavan muutoksen tunnistamisen ja tavoitteen muotoilemisen lisäksi tarvitaan tukea, käytännön harjoituksia ja rutiineja, joilla muutos saadaan toteutettua, jotta se jää elämään.

Koen olevani unelmatyössäni coachin tehtävissä, sillä pidän aidosti ihmisistä ja innostun merkityksellisistä keskusteluista asiakkailleni tärkeiden asioiden parissa. ❤

yksilö, tiimi, esihenkilö, työelämä, business caoaching, uracoaching, leadership coaching