Olen Katri Lehtovaara. Taustaltani olen opettaja, apulaisrehtori, sertifioitu coach ACC (MB Elämäntaidonvalmentaja Master Coach ja Positivite Psychology Coach®) sekä ratkaisukeskeinen työnohjaaja (STOry.). Toimin opetusalan kehittäjänä ja kouluttajana, työyhteisöjen oppimisen valmentajana sekä johtamisen valmentajana. Minulla on monipuolinen kokemus sekä yhteisöjen että yksilöiden valmentamisesta ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemisesta. Koulutan myös positiivisen psykologian valmentajiksi valmistuvia.

Autan sinua sinulle tärkeiden tavoitteiden saavuttamisessa liittyivät ne työhösi tai muihin elämäsi osa-alueisiin. Keskeistä on sinulle tärkeiden asioiden äärellä oleminen, vahvuuksiesi tunnistaminen, iloa tuovien oivallusten syntyminen ja hyvinvointisi vahvistuminen.

Työskentelyäni ohjaa vahvasti positiivinen psykologia, oppimis- ja palvelumuotoilun menetelmät sekä innostuksen ja ilon tuominen niin yksilöiden kuin yhteisöjen kehittämisen ja työn tekemisen tueksi. Olen myös erikoistunut tunnetaitojen valmentamiseen ja tunteiden merkitykseen coaching- ja valmennustyössä.

You get in life what you have the courage to ask for. – Oprah Winfrey

yksilövalmennus, ryhmävalmennus, positiivisen psykologian valmennus, business caoaching, työhyvinvointi