Olen sertifioitu business coach (ACC, ICF), diplomi-insinööri, ammatillinen opettaja, sertifioitu WorkPlace Big Five -konsultti ja NLP practitioner.

Coachingista ja valmentavan johtamis- ja työkulttuurin tukemisesta olen löytänyt sydämenasiani ja keinon tukea ihmisten kehittymistä ja hyvinvointia työelämän erilaisissa tilanteissa. Palvelen koko Suomessa. Läsnä, etänä ja hybridinä. Suomeksi ja englanniksi.

Palveluitani ovat:
– Yksilö-, ryhmä- ja tiimicoaching.
– Valmentavaan johtamiseen, perehdytykseen, palautteenantoon, muutosjohtamiseen ym. liittyvät valmennukset, koulutukset ja puheenvuorot.
– WorkPlace Big Five -persoonallisuusprofiloinnit.

Omaan työkokemusta esihenkilötyöstä, tiimien ja projektien vedosta, asiantuntijatehtävistä sekä kouluttamisesta yhteensä 20 vuoden ajalta. Olen saanut työskennellä eri koulutustaustaisten ihmisten mm. insinöörien, palvelumuotoilijoiden, digipalvelujen suunnittelijoiden, kauppatieteilijöiden, lakimiesten, viestijöiden ja opiskelijoiden kanssa. Kokemukseni mukaan hyvä johtaminen, yhteisesti jaetut tavoitteet ja turvallinen ilmapiiri ovat kullanarvoisia – ja samalla tärkeitä kehityskohteita – työpaikoilla.

Coachauksessa ja valmennustyössä mielestäni palkitsevinta on päästä tukemaan oivallusten syntymistä ja asiakkaiden kehittymismatkaa. Koen esimerkiksi esihenkilöiden valmentamisen todella merkityksellisenä tehtävänä, koska johtamisen kehittämisellä tuotetaan arvoa koko työyhteisölle ja edelleen asiakkaille.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan sinun tai organisaatiosi tarpeita palveleva kehittymismatka!

Lisätietoja:
https://www.linkedin.com/in/laura-sundell/

Yhteystiedot:
laura.sundell@novetos.fi, +358 45 657 9608

valmentava johtaminen, esihenkilö, uusi esihenkilö, tiimicoaching, ryhmäcoaching