Marja Salokangas LCF Life Coach® -ratkaisukeskeinen valmentaja,mentori ja sparraaja. Olen avarakatseinen kokemusasiantuntija, yhteishengen ja hyvän olon kirkastaja. Olen omassa elämässäni, luottamustoimissa ja monenlaisissa työyhteisöissä testattu ja maustettu kahden aikuisen lapsen äiti, avopuoliso ja Alzheimeria sairastavan äitini tukihenkilö.
Omaan kaupallisen, liikuntapainotteisen ja NLP Master Practitioner -koulutukset sekä vankan työkokemuksen erilaisissa tiimipäällikkörooleissa niin liike-elämän, järjestötoiminnan kuin myös vapaaehtoistyön parissa. Monimuotoiset verkostot ja elämänkokemukseni ovat herättäneet luottamusta ja saaneet kiitosta kutsumustyössäni LCF Life Coach® -ratkaisukeskeisenä valmentajana ja mentorina.
Valmentajana kannustan asiakkaitani sisältä ohjautuvaan kokonaisvaltaiseen kehon ja mielen tasapainoon sekä hyväksyvään tietoiseen läsnäoloon. Jokainen on oman itsensä vastuuhenkilö. Valmennan asiakkaitani saavuttamaan oman parhaan minänsä, omaa läsnäoloa ja meissä kaikissa jo olemassa olevia voimavaroja hyödyntäen. Ihmeitä ei tapahdu – niitä tehdään yhdessä!
Hyvä valmentaminen avaa oivaltamisen mahdollisuuden – se on avain muutokseen
Työni keskiössä on omia vahvuuksiaan oivaltava yksilö, jolle luodaan paras mahdollinen luottamus- ja toimintaympäristö henkilökohtaisten muutosten onnistumiselle. Kannustan asiakkaitani jokaisen yksilöllisellä polulla, omien ajankohtaisten tavoitteiden saavuttamiseksi elämän eri osa-alueilla (Perhe, koti ja ympäristö, parisuhde, ihmissuhteet, hyvinvointi ja terveys, raha ja vauraus, ajanhallinta, työ ja ura).
Minulle on kertynyt valmennuskokemusta ja läsnäoloa eri ikäisten nuorten ja aikuisten, urheilijoiden, työntekijöiden ja esihenkilöiden kanssa. Olen valmentanut ja oivalluttanut asiakkaitani ratkaisukeskeisesti henkilökohtaisissa elämänmuutosprosesseissa sekä vaativissa, välillä yllättävissäkin elämäntilanteissa. Lisäksi olen toiminut tukihenkilönä vanhusten- ja sairaiden omaisille sekä päihdekuntoutuksesta arkeen palaaville.