Vesa Ristikangas

PCC
Systemic Team Coaching Diploma
ESPOO

Johtamisella on väliä. Tulosta syntyy, kun on halua johtaa ja panostaa yhteistyöhön. Sitoutuminen yhteiseen visioon tekee johtoryhmästä huippujoukkueen. Keskinäinen luottamus antaa eväät rohkeisiin päätöksiin, joilla rakennetaan tulevaisuuden menestystä.

Vesa osaa haastaa yksilöt ja ryhmät vaikuttavaan ja tulokselliseen toimintaan. 20-vuotisen valmentajakokemuksen viitoittamana Vesa hyödyntää työsään monipuolista koulutustaustaansa ja organisaatio- ja ihmistuntemustaan. Vesaa pidetään rohkeana ja tavoitteellisena valmentajana. Hänen intohimonsa on johtoryhmien kehittämisprosesseissa, joissa yhdistyvät henkilökohtaisen johtajuuden vahvistaminen ja ryhmän luotsaaminen huippujoukkueeksi.

Vesa on koulutukseltaan teologi (TM), tradenomi, sertifioitu coach (PCC) ja psykodraamaohjaaja (CP) sekä CLP® -sertifioitu.

Kirjallinen tuotanto:
– Tiimin valmentaminen. Systeemisiä työkaluja valmentavan kulttuurin rakentamiseen. (Ristikangas, M.-R. & Lönnroth, Anna & Ristikangas, Vesa & Ristikangas, Victoria) 2020. Alma Talent.
– Valmentava mentorointi (& Ristikangas, M-R. & Alatalo, M.) 2018. Kauppakamari.
– Stellar Management Teams (& Rinne, T.) 2018. Routledge, Lontoo.
– Johtoryhmästä tähtijoukkue (& Rinne, T.) 2014. Talentum.
– Jokainen tarvitsee mentorin (Ristikangas, Vesa & Clutterbuck, D. & Manner, J.) 2014. Kauppakamari.
– Sukset ristissä – omistajien, hallituksen ja johdon yhteistyö (& Junkkari, L.). 2011. Helsingin Kamari Oy.
– Valmentava johtajuus (& Ristikangas, M-R.) 5. painos, 2018. Alma Talent.
– Asiantuntijasta esimies – innostusta ja arvostusta esimiestyöhön. (& Aaltonen, T. & Pitkänen, E.) 4. painos, 2015. Alma Talent.
– Asiantuntija esimiehenä. (& Aaltonen, T. & Pitkänen, E.) Sähköinen kirja, Fokus-palvelu. Talentum, 2014.
– Johtajuus psykodraamassa. Kopijyvä, 2006