EETTINEN ILTA – 23.8.2021

elokuu 23 @ 17:00 - 19:00

Vuoden 2021 Eettinen ilta järjestetään 23.8.21 klo 17.00-19.00.

Tilaisuus toteutetaan verkossa ja tarkempi kutsu sekä ilmoittautumislinkki julkaistaan myöhemmin.
Varaa ajankohta jo nyt kalenteriisi ja varmistat paikkasi tapahtumassa.

Jaa kokemuksesi coachien ja mentoreiden kohtaamista eettisistä haasteista.

Coachingin ja mentoroinnin eettinen toimikunta kerää coachien ja mentorien kokemuksia eettisistä dilemmoista/haasteista, joita työssä kohdataan.
Käytännössä eettiset kysymykset ovat sellaisia, joissa coach/mentori joutuu miettimään, onko hänen toimintatapansa oikein/väärin tai hyväksyttävää/kiellettyä.
Jaa oma kokemuksesi anonyymisti ja olet mukana kehittämässä coachingin ja mentoroinnin eettistä toimintaa

Kokemukset kerätään anonyymisti ja yritysten/asiakkaiden tunnistetietoja ei täytetä/julkaista.
Laadi vastaukset siten, että asiakasta/kohdeyritystä ei tunnisteta!

Coachingin ja mentoroinnin eettinen toimikunta on ICF Finland ry:n, EMCC Finland ry:n ja Suomen coaching-yhdistyksen yhteinen coachingin ja mentoroinnin eettisiä periaatteita edistävä ja valvova toimielin, joka on perustettu vuonna 2013. Toimikunta on riippumaton ja toimii itsenäisenä toimielimenä.
Toimikunnan nettiosoite on www.eettinentoimikunta.fi

elokuu 23