EETTINEN ILTA – 23.8.2021

elokuu 23 @ 17:00 - 19:00

Miten tunnistan eettiset dilemmat ja löydän parhaat ratkaisut niihin?

Illan teemana on coachien ja mentoreiden työssään kohtaamat eettiset haasteet. Eettiset kysymykset ovat tilanteita, joissa coach/mentori joutuu miettimään, onko hänen toimintatapansa oikein/väärin tai hyväksyttävää/kiellettyä.Tilaisuuden tavoitteena on oppia tunnistamaan eettiset dilemmat ja löytämään niihin ammattimaisia ratkaisuja.

Aloitamme eettisen illan Ainokaisa Saarisen alustuksella teemaan ja Peter Peitsalon pohdinnalla siitä, miksi eettisyys on tärkeää coachin ja mentorin työssä. Virityksen jälkeen jakaudumme ryhmiin keskustelemaan kevään kyselyssä kerätyistä käytännön case-esimerkeistä.

Illan aikana on tilaisuus myös jakaa omia kokemuksia kohtaamistamme eettistä kannanottoa vaativista tilanteista sekä oppeja ja hyviä käytäntöjä niiden ratkaisemiseksi.

Tervetuloa eettisten kysymysten ääreen jakamaan kokemuksia ja hyviä käytäntöjä!

Ajankohta: 23.8.2021 klo 17-19.00
Toteutus: virtuaalisesti Teamsilla

Coachingin ja mentoroinnin eettinen toimikunta on ICF Finland ry:n, EMCC Finland ry:n ja Suomen coaching-yhdistyksen yhteinen coachingin ja mentoroinnin eettisiä periaatteita edistävä ja valvova toimielin, joka on perustettu vuonna 2013. Toimikunta on riippumaton ja toimii itsenäisenä toimielimenä.
Toimikunnan nettiosoite on www.eettinentoimikunta.fi

elokuu 23