TUNTEET COACHINGISSA – 10.8.2021

elokuu 10 @ 17:00 - 19:00

Perinteisesti Business Coachingissa ovat tunteet saaneet turhan vähän huomiota. Onneksi se on muuttunut, kun mm. viime vuonna ICF:n ydintaitoja päivitettiin ottamaan coachattavan tunteita tietoisemmin huomioon.

Tunteet ja niiden huomiointi on moniulotteinen taito, jossa lähtökohtana on coachin oma tunnetietoisuus. Mitä paremmin on yhteys omiin tunnekerroksiin, sitä paremmin pystyy coach-roolissa niitä huomioimaan. Lisäksi coach tarvitsee taitoa ja myös rohkeutta tarttua coachattavassa tapahtuviin tunnereaktiohin. Pysähtymällä niiden äärelle, päästään keskusteluyhteydessä uudelle tasolle, jolloin myös mahdollisuudet saavuttaa asetettuja tavoitteita paranee.

Tule kuulemaan ja jakamaan kokemuksia siitä, miten käytännössä coach voi tunteita huomioida?
Lisäksi paneudumme ICF:n seitsemännen ydintaidon äärelle, joka on ”herättää tietoisuutta”, koska tähän ydintaitoon liitetään erityisesti tunteet ja niiden merkitys.

Tulemme keskustelemaan ja työskentelemään pienryhmissä, koska oppinen tapahtuu vuorovaikutussuhteissa parhaiten.

Tämän jäsentilaisuuden kouluttaja on Suomen Coaching-yhdistyksen vuoden 2020 coachiksi valittu Marjo-Riitta Ristikangas.

Ajankohta: ti 10.8.2021 klo 17 – 19.00
Toteutus: virtuaalisesti Zoom-alustalla
Kouluttaja: Marjo-Riitta Ristikangas, Executive Coach PCC, Bomentis Oy

Marjo-Riitta Ristikangas on coach sydämeltään ja sielultaan.
Valmentava vuorovaikutus on hänessä jo niin syvällä, että se näkyy siinä, miten hän kohtaa ihmisiä. Hän on vilpittömän kiinnostunut muista ihmisistä ja luo ympärilleen miellyttävän ilmapiirin.
Hän on ollut mukana tuomassa coachingia Suomeen 2000-luvulla.

Marjo-Riitta on kirjoittanut neljä kirjaa:

Marjo-Riitta Ristikangas on valtiotieteiden maisteri (VTM), sosiaalipsykologi, ICF-sertifioitu coach (PCC), psykodraamaohjaaja (CP) ja työnohjaaja, NLP Master sekä terveydenhoitaja. Hän on lisäksi sertifioitunut analyysityökalujen käyttäjä (mm. DISC©, Narrative Big Five, PeiliTM, Coaching Leadership Pulse®, Systemic Leadership Pulse©).

Tilaisuus on tarkoitettu Suomen Coaching-yhdistyksen jäsenille ja sisältyy jäsenmaksuun

Jos et ole vielä jäsen, liity coachingista ja valmentavasta otteesta kiinnostuneiden huippuyhteisöön – Liity nyt: säästät 50€ liittymismaksun (jäsenmaksu 70€/v)

elokuu 10