Haluatko saada uusia työkaluja työhösi tai ääntäsi kuuluviin? Haluatko tutustua muihin coaching—ammattilaisiin ja vaikuttaa coaching-koulutuksiin?

Tule mukaan osaksi kehittyvää coaching-ammattilaisten yhteisöä

Suomen Coaching-yhdistyksen jäsenenä kehityt coachina, vahvistat asiantuntijuuttasi ja saat näkyvyyttä.

Maksut ja jäsenyys

Jäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen säännöt ja eettiset ohjeet, ja haluaa toimia yhdistyksen tarkoitusta edistävällä tavalla. Suomen Coaching-yhdistyksen hallitus hyväksyy yhdistyksen jäsenet hakemusten perusteella.

Varsinaisten jäsenten lisäksi hallitus voi myös kutsua kunniajäseniä ja hyväksyä kannatusjäseniä. Kannatusjäseneksi voidaan hyväksyä yrityksiä ja muita yhteisöjä, jotka haluavat tukea yhdistyksen toimintaa.

Suomen Coaching-yhdistys ylläpitää koulutettujen coachien listaa. Listalle hyväksytään jäsenet, jotka täyttävät Suomen Coaching-yhdistyksen määrittelemät kriteerit.

Suomen Coaching-yhdistyksen jäsenenä kehityt coachina
  • Liittymismaksu: 50 € (alv 0%)
  • Jäsenmaksu: 70 € / vuosi (alv 0%)

Täytä jäsenhakemus klikkaamalla alla olevaa linkkiä. Kun jäsenhakemuksesi on hyväksytty, saat ohjeet jäsenmaksun suorittamisesta. Tämän jälkeen käyttäjätunnuksesi aktivoidaan ja pääset muokkaamaan omia tietojasi jäsenrekisterissä ja saat halutessasi tietosi näkyviin myös Coach-hakuun.

Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaamme!