LIITY SCY:N JÄSENEKSI

Suomen Coaching-yhdistyksen jäsenenä olet osa elävää ja kehittyvää coaching-ammattilaisten yhteisöä.

Suomen Coaching-yhdistyksen hallitus hyväksyy yhdistyksen jäsenet hakemusten perusteella.

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen säännöt ja eettiset ohjeet ja haluaa toimia yhdistyksen tarkoitusta edistävällä tavalla.

Suomen Coaching-yhdistys ylläpitää koulutettujen coachien listaa. Listalle hyväksytään sellaiset yhdistyksen jäsenet, jotka täyttävät Suomen Coaching-yhdistyksen määrittelemät kriteerit.

Varsinaisten jäsenten lisäksi hallitus voi kutsua kunniajäseniä. Hallitus voi hyväksyä myös kannatusjäseniä. Kannatusjäseneksi voidaan hyväksyä yrityksiä ja muita yhteisöjä, jotka haluavat tukea yhdistyksen toimintaa.

Liittymismaksu yhdistykseen on 50,00 € ja jäsenmaksu 70,00 €/vuosi (alv 0 %).

JÄSENEDUT

Suomen coaching-yhdistyksen jäsenenä sinulla on käytettävissäsi mm. seuraavat jäsenedut:

• Maksuttomat jäsenillat: kuulet yhdestä teemasta kompaktissa paketissa alan huippuammattilaisten alustamana
  • Ajankohtainen Coaching Day syksyllä oman osaamisen kehittämiseen ja kollegoiden tapaamiseen
  • Kevätparveilu verkostoitumiseen, virittäytymiseen ja ajatusten vaihtoon
  • Suosittu Coachille Coach: voit saada itsellesi kokeneen coachin vastavuoroisuusperiaatteella
  • Mahdollisuus verkostoitua muiden coachingista kiinnostuneiden kanssa
  • Mahdollisuus olla mukana kehittämässä coaching-alaa sekä yhdistyksen toimintaa
  • Mahdollisuus osoittaa asiantuntemustasi ja saada sanasi kuuluviin SCY:n blogin välityksellä
  • Asiakkaasi arvostavat sitä että kuulut yhteisöön, joka tukee jatkuvaa kehittymistäsi coachina
  • Näkyvyys yhdistyksen Coach-hakupalvelussa
  • Kehittyvät virtuaaliset mahdollisuudet osallistua jäseniltoihin ja tilaisuuksiin, jossa jaetaan ajankohtaisinformaatiota.

Jäsenpalveluista löydät tietoa myös Jäsenille-sivulta.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA MUKAAN TOIMINTAAMME!

Täytä jäsenhakemus klikkaamalla alla olevaa linkkiä. Kun jäsenhakemuksesi on hyväksytty, saat tarkemmat ohjeet jäsenmaksun suorittamisesta. Sen jälkeen käyttäjätunnuksesi aktivoidaan ja pääset muokkaamaan omia tietojasi jäsenrekisterissä ja saat halutessasi tietosi näkyviin myös Coach-hakuun.