Pirjo Kuusela on Vuoden Coach 2011

18.10.2011

Suomen Coaching-yhdistys on valinnut Vuoden 2011 coachiksi Nordea Pankissa työskentelevän Pirjo Kuuselan. Vuoden Coach -tunnustus myönnetään henkilölle, joka on merkittävästi edistänyt coaching-alan kehittymistä ja arvostusta Suomessa.

– Pirjo Kuuselan rooli suomalaisen coaching-kulttuurin rakentajana on merkittävä, kertoo valintaperusteista Suomen Coaching-yhdistyksen puheenjohtaja Johanna Koskimies.

Kuusela on työssään Nordeassa kehittänyt ammattimaista coachingia ja valmentavaa johtajuutta pitkäjänteisesti ja systemaattisesti. Osa tunnustuksesta lankeaa näin myös Nordealle, joka yrityksenä on toivottanut coaching-kulttuurin tervetulleeksi, panostanut siihen ehkä enemmän kuin yksikään toinen yritys Suomessa – ja korjannut panostuksestaan merkittävää satoa myös liiketoimintansa kasvun muodossa.

Tuusulassa asuva Kuusela kiteytti oman viestinsä kiitospuheessaan sanoen, että tulosta eivät tee koneet vaan ihmiset. Ihminen on aina liiketoiminnan ytimessä.

Huippu-coachina ja valmentavana esimiehenä Pirjo Kuusela toimii erinomaisena roolimallina muille sekä omassa yhteisössään että sen ulkopuolella. Oman työnsä ohella hän on vaikuttanut vahvasti ammattimaisen coachingin jalkautumiseen suomalaiseen liike-elämään yleisemminkin käymällä puhumassa coaching-kulttuurin rakentamisesta kymmenissä yrityksissä ympäri Suomea.

Coaching on luottamuksellinen yhteistyöhön perustuva ohjausprosessi, jossa valmentaja auttaa asiakasta – yksilöä tai ryhmää – ottamaan omat voimavaransa monipuolisesti käyttöön. Tavoitteellisuus ja tuloksellisuus ovatkin coachingin tärkeimpiä avainsanoja.

Lue lisää, mitä coaching on.