Vesa Ristikangas on Vuoden Coach 2012

Suomen Coaching-yhdistys ja International Coach Federation Finland ovat valinneet Vuoden 2012 Coachiksi BoMentis Oy:n valmentajan Vesa Ristikankaan. Valinta julkistettiin Coaching Finland 2012 -tapahtuman yhteydessä Espoossa 24.8.2012. Vuoden Coach -tunnustus myönnetään vuosittain henkilölle, joka on toiminnallaan merkittävästi edistänyt coaching-alan kehittymistä ja tunnettuutta Suomessa. Valinnan perusteluissa korostuivat seuraavat asiat:

”Vesa on merkittävästi edistänyt sekä kansallista että kansainvälistä yhteistyötä sekä coaching-yhdistysten välillä että myös roolissaan ICF Finlandin puheenjohtajana. Vesa on kasvattanut coaching-alan tunnettuutta kirjoittamalla valmentavaan johtajuuteen ja coachingiin liittyviä kirjoja.

Vesa vie myös omassa työssään coachaavaa otetta eteenpäin sekä yksilö- ja tiimitasolla. Ansiokasta on lisäksi Vesan nopeus ja halu rakentaa menestystarinaa myös coaching-alan työllistävänä yrittäjänä.”

Valinnasta vastasivat ICF Finlandin hallituksen varapuheenjohtaja Tiina Hellgrén, Suomen coaching-yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Johanna Koskimies ja Coaching Finland -tapahtumatoimikunnan jäsen Jani Tikkanen.