coachin vaikuttava sisällöntuotanto

Erotu eduksesi vaikuttavalla sosiaalisen median sisällöntuotannolla! – 19.8.2024 

Ajankohta: 19.8.2024 klo 17.00 -18.30

Toteutus: Virtuaalisesti Zoom-alustalla

Kouluttaja: Anna Paldanius, BA, LCF Life Coach Master®

SISÄLTYY SCY:N JÄSENMAKSUUN, EI-JÄSENET 35€

Coachingin suosio Suomessa kasvaa, ja nyt jos koskaan on oikea aika ottaa some haltuun ja löytää itselle sopiva tapa tehdä vaikuttavaa some-sisältöä. Sosiaalisen median kanavat tarjoavat laajan kirjon maksuttomia ratkaisuja oman yritystoiminnan näkyvyyden ja liiketoiminnan kasvattamiseksi, mutta myös kullanarvoisia mahdollisuuksia vaikuttaa ja luoda muutosta. 

Kynnys säännöllisen some-sisällöntuotannon aloittamiseen voi olla suuri – mutta ei hätää: apu on lähellä.  Tässä webinaarissa saat rohkaisua säännöllisen some-sisällöntuotannon aloittamiseen. Pohdimme niitä elementtejä, joita tulee ottaa huomioon luodakseen aidosti vaikuttavaa, asiakkaille lisäarvoa tuottavaa ja magneettista sisältöä:

  • Miten valitset sinulle ja yritystoiminnallesi oikeat some-kanavat? 
  • Mitä ottaa huomioon uskottavan ja ammattimaisen some-profiilin luomisessa? 
  • Mistä ideoita oivaltavaan ja vaikuttavaan sisällöntuotantoon? 
  • Miten luoda yhteisöä sosiaalisessa mediassa? 
  • Miten tehdä some-sisältöä resurssiviisaasti ja tehokkaasti? 
  • Miten voit hyödyntää kanavien eri ominaisuuksia kokonaisvaltaisemmin yrityksesi markkinoinnissa?


Valmistaudu webinaariin kirjautumalla kaikkiin käytössäsi oleviin some-alustoihin, ota esiin suosikkimuistiinpanovälineesi, kuppi teetä ja tule mukaan inspiroitumaan ja luomaan vaikuttavan some-sisällöntuotannon vallankumousta!

Kouluttaja: Anna Paldanius, BA (Hons) Creative Writing, LCF Life Coach Master®

Erotu eduksesi vaikuttavalla sosiaalisen median sisällöntuotannolla!

Merkityksellisen muutoksen agentti

Anna on luovan kirjoittammisen kandidaatti ja ratkaisukeskeinen valmentaja. Hän innostuu eniten mahdollisuuksista tehdä jotain merkittävää myönteisen yhteiskunnallisen asennemuutoksen eteen. 

Kurimus Coaching on hurrikaani, joka on tyytyväisimmillään nielaistuaan imuunsa muutosta kaipaavan ihmisen tai projektin. Syvä yhteys itseen on perusta, jolle rakentaa elämänmittaisia ihmissuhteita ja unelmia. Ratkaisukeskeisen valmennuksen työkalujen avulla autan muuttamaan nuo unelmat tavoitteiksi – ja lopulta todellisuudeksi. 

Annan markkinointimentori-palvelu on suunniteltu sparraamaan yrityksesi brändin ja markkinoinnin timanttiseksi kokonaisuudeksi. Markkinointimentori on tukenasi silloin, kun haluat apua yrityksen markkinoinnin suunnitteluun, brändäykseen tai digitaalisten työkalujen haltuunottoon.

Jos et vielä ole Suomen Coaching-yhdistyksen jäsen ja nyt on aika liittyä tästä .
Jäseneduista löydät tietoa täältä.
Tervetuloa mukaan Suomen suurimpaan coaching-yhteisöön.

Liity Coaching-yhdistyksen jäseneksi! Tarjoamme oman osaamisen kehittämistä, verkostoitumista ja näkyvyyttä coaching-ammattilaisille sekä kaikille coachingista ja valmentavasta otteesta kiinnostuneille.