Coaching Day – In-House Coaching – 9.5.2023

Coaching Day – In-House Coaching – 9.5.2023

Ajankohta: ti 9.5.2023 klo 15.30

Toteutus: Zoom-alustalla

Ei-jäsen 70€, Jäsenet: sisältyy jäsenmaksuun

Kevään Coaching Dayssä keskitytään In-House Coachingiin kahden case-esimerkin parissa. In-House coachit Tarja Kivistö Solitalta sekä Susanna Stolzmann Alkolta avaavat tarkasteluikkunat yhtiöiden sisäisen coachingin maailmaan.

In-House Coaching osaksi laajempaa palvelukokonaisuutta
– Tarja Kivistö, In-House Coach, Head of Coaching Service’s Solita

Tarja Kivistö sai tuoda In-House Coachingin suomalaiseen työelämään ja osaksi teknologia- data- ja designyhtiö Solitan kulttuuria.
Kivistö avaa puheenvuorossaan coachingin näkökulmasta hänen ja Solitan matkaa yhden naisen coaching-palvelusta kansainväliseksi In-House Coaching -tiimiksi ja osaksi laajempaa palvelukokonaisuutta. Hän kertoo kokemuksista, opeista, epävarmuuksista ja suurimmista onnistumisista sekä coachingin yhteydestä johtamisen kehittämiseen.

  • Mistä kaikki lähti liikkeelle?
  • Mitä Solitan In-House Coaching- palvelulle kuuluu nyt?
  • Ja ennen kaikkea: mitä matka on pitänyt sisällään?

Sisäinen coach Alkon osaamisen kehittämisessä
– Susanna Stolzmann, HR Coach ja -Business Partner, Alko

  • Miksi sisäinen coach? – Alkon tahtotila ja vaikuttimet
  • Miten sisäinen coach toimii käytännössä?
  • Mitä hyötyä verrattuna ulkoiseen coachiin?

Aikataulu

15.30 Kevätkokous
16.15 tauko
16.45 Coaching Day
16.45 Keynote-puheenvuoro: Susanna Stolzman, Alko
17.30 tauko
17.35 Keynote-puheenvuoro: Tarja Kivistö, Solita
18.05 Zoom-table keskustelu, Stolzman, Kivistö ja keskusteluttajana Mirja Heiskari
18.30 Tilaisuus päättyy

Keynote-puhujien esittelyt:

Tarja Kivistö, In-House Coach, Head of Coaching Services & Leadership Development, Solita

Tarja Kivistö on vaimo, kahden tytön äiti, valmentaja ja johtaja. Hän työskentelee Solitalla In-House Coachina ja vastaa Solitan johtamisen kehittämisestä sekä Mental Wellbeing & Personal Growth -palvelukokonaisuudesta. Hän on työskennellyt yli kymmenen vuotta valmentajana auttaen niin yksilöitä, pariskuntia kuin organisaatioita kasvussa ja potentiaalin vapauttamisessa.

Tarja on turvallisuushakuinen seikkailija, utelias elämän ihmettelijä ja herkästi uudesta innostuva. Hänen intohimonanan on ymmärtää aina vaan enemmän ihmisyyttä, ihmismieltä ja ihmisten välistä toimintaa – tähän hän pyrkii paitsi työnsä kautta niin myös osaamistaan säännöllistä laajentaen ja syventäen. Viime aikoina hänet on vienyt mukanaan opinnot hermoston toiminnasta ja vireystilojen säätelyn merkityksestä koko hyvinvoinnin tukijalkana. Kivistö on pohjakoulutukseltani KM, parisuhdeterapeutti, NLP Master ja Thomas-konsultti.

Susanna Stolzmann, HR Coach ja -Business Partner, Alko

Susanna Stolzmann on Alkon HR Coach ja -Business Partner.

Hän on koulutukseltaan KTM.

Ennen HR-uraa hänellä on ammatillista taustaa monenlaisesta, kuten konsultoinnista EU-rahoituksen-, kansainvälistymisen- ja Liiketoiminnan kehityksen parista, sekä myynnistä. Kaikesta edellä mainituista hän on ammentanut oppeja ja ajatuksia erilaisiin HR -tehtäviin, joita niitäkin hän on tehnyt jo reilusti yli 10 vuotta.

Susanna suoritti BCI:n coach-koulutuksen vuonna 2018, ja hän on toiminut sisäisenä coachina / In-House Coach’ina Alkossa vajaat kaksi vuotta.

Liity Coaching-yhdistyksen jäseneksi! Tarjoamme oman osaamisen kehittämistä, verkostoitumista ja näkyvyyttä coaching-ammattilaisille sekä kaikille coachingista ja valmentavasta otteesta kiinnostuneille.