Tervetuloa kuulemaan, miten coaching-taitoja voi hyödyntää työkaverikokemuksen ytimessä.
Työkaveruus on rooli, joka yhdistää kaikkia työpaikalla. Jokainen työyhteisön jäsen myös tuottaa työkaverikokemusta toisille. Coaching on vaikuttava työkalu, joka tukee sekä yksilöiden että yhteisöjen kasvua. Se auttaa rakentamaan vahvempaa työkaveruutta ja luomaan työyhteisöjä, joissa jokainen tuntee olevansa arvostettu.
Työkaveruus, jossa hyödynnetään coachaavaa otetta, ei ainoastaan tue yksilöiden kehittymistä, vaan myös edistää koko organisaation oppimista ja menestystä.
Tässä tilaisuudessa opit, miten työkaverikokemus rakentuu ja kuinka coachinging taidot vahvistavat työkaverikokemusta.
Coaching työkaverikokemuksen ytimessä -tilaisuuden teemat:
- Työkaverikokemus: mitä ja miksi?
- Coachingtaidot työkaverikokemuksen vahvistajana
- Taitava työyhteisö rakennetaan yhdessä
Kenelle tilaisuus sopii?
Kaikille aiheesta kiinnostuneille kuten coacheille, jotka työskentelevät tai coachaavat esimerkiksi organisaatioiden ja tiimien parissa sekä esihenkilöille, HR-ammattilaisille ja johtajille.
Kouluttajat: Terhi Vesterinen coach (PCC) ja Marianne Hemminki coach (ACC)

Terhi Vesterinen (PCC) ja Marianne Hemminki (ACC) ovat Taitavan Liiderin perustajia ja valmentajia.
He ovat kokeneita organisaatiokehittäjiä ja coacheja, jotka hyödyntävät aktiivisesti coachingia omassa työssään sekä asiakasprojekteissaan.

Ammatticoacheina ja yrittäjinä Terhi ja Marianne kokevat työkaverikokemuksen olevan supervoimaa, joka kuuluu kaikille työyhteisössä. Taitavan Liiderin keskiössä onkin työkaverikokemuksen ja yhteisöjen vahvistaminen.
Tutustu Taitavaan Liideriin täällä: www.taitavaliideri.fi
Työkaverikokemus arjessa
Työkaverikokemus muodostuu arjen vuorovaikutuksessa – siinä, miten kohtaamme toisemme, kuuntelemme ja tuemme. Se ei synny ainoastaan yksittäisistä hetkistä, vaan jatkuvasta vuorovaikutuksen ja toiminnan ketjusta. Hyvä työkaverikokemus rakentuu luottamuksen, avoimuuden ja arvostuksen varaan, ja siihen voidaan vaikuttaa tietoisesti coachingin keinoin.
Coachaava työote tukee työyhteisöä tarjoamalla työkaluja kuuntelevaan ja oivalluttavaan vuorovaikutukseen. Kun työkaverit oppivat esittämään hyviä kysymyksiä, antamaan rakentavaa palautetta ja kannustamaan toisiaan kehittymään, syntyy ilmapiiri, jossa jokainen voi kasvaa ja onnistua yhdessä muiden kanssa
Tutustu myös Coaching-yhdistyksen muihin tapahtumiin ja ilmoittaudu mukaan: tapahtumasivullamme
Jos et vielä ole jäsen, nyt on aika liittyä: tutustu Suomen Coaching-yhdistyksen toimintaan ja täytä liittymislomake täällä