CoCo-piiri eli Coachille Coach 2024

CoCo-piiri eli Coachille Coach 2024

Ilmoittaudu 10.12.2023 mennessä

Kaikki coachit tietävät coachingin hyödyt ajattelun fokusoinnissa, tavoitteiden saavuttamisessa tai vaikkapa ongelmanratkaisussa. Coachille Coach eli CoCo-piiri antaa jokaiselle Suomen Coaching-yhdistyksen jäsenelle, jolla on coaching-koulutus, mahdollisuuden olla itse coachattavana. Seuraava Coco-piiri käynnistyy alkuvuodesta 2024.

Coachattavana oleminen on coachille merkityksellistä

Kaikki ihmiset ovat jatkuvassa kehitysprosessissa, ja coachit eivät ole poikkeus. Oman coachauksen avulla coach voi mm. syventää ymmärrystään omista vahvuuksistaan, reflektoida itselleen tärkeitä asioita sekä asettaa uusia tavoitteita henkilökohtaiselle kasvulleen.

Saamalla itse coachausta coach pääsee asettumaan asiakkaan näkökulmaan, mikä parantaa coahin kykyä asettua asiakkaansa asemaan ja sitä kautta tarjota syvempää näkemystä ja tukea.

Jokaisella coachille on oma tapansa coachata. Coachattavana oleminen voi luoda ymmärrystä siihen, miten monin eri tavoin voi coachata. Vaikka coachit ovat taitavia näkemään tilanteet eri näkökulmista, uudet ideat ja näkökulmat ovat aina tervetulleita. Coachattavana oleminen synnyttää uusia ajatuksia ja auttaa pysymään ajan hermolla.

CoCo-piiriin osallistuminen

Coco-piiriin osallistuminen on yhdistyksen jäsenille maksutonta, mutta piiri toimii vastavuoroisuusperiaatteella: kun sitoudut coachaamaan yhtä piirin jäsentä, saat coachausta toiselta.

Kun ilmoittaudut mukaan, sitoudut:

  1. noudattamaan yhdistyksen eettisiä ohjeita
  2. coachaamaan CoCo-asiakastasi vähintään 5 kertaa vastuullisesti ja ammattimaisesti

Ilmoittautumisohjeet

Alkuilmoittautumisessa jätät vain yhteystietosi. Kun kaikki piirin osallistujat ovat tiedossa, saat lisäkysymyksiä, jotka auttavat löytämään kaikille mahdollisimman sopivan coachin.
Ilmoittaudu tästä tai ylä- tai alareunassa olevasta linkistä.
Ilmoittaudu 30.12.2023 mennessä.
Coco-piiri käynnistyy alkuvuodesta 2024.

Kuka voi osallistua?

CoCo-piiriin voivat osallistua kaikki ne Suomen Coaching-yhdistyksen jäsenet, joilla on coaching-koulutus.

Liity Coaching-yhdistyksen jäseneksi! Tarjoamme oman osaamisen kehittämistä, verkostoitumista ja näkyvyyttä coaching-ammattilaisille sekä kaikille coachingista ja valmentavasta otteesta kiinnostuneille.