Ikädiversiteetillä menestykseen 16.1.2024

Ikädiversiteetillä menestykseen – 16.1.2024

Ajankohta: 16.1.2024 klo 17.00 - 18.30

Toteutus: Virtuaalisesti Zoom-alustalla

Puhuja: Minna Levander, coach ACC

Tässä vahvasti vuorovaikutteisessa jäsentilaisuudessa keskustellaan Minna Levanderin johdolla ikädiversiteetin hyödyistä organisaatiolle ja siitä, miten moni-ikäisyys yritysten kasvustrategian kiinteänä osana paitsi purkaa asenteellisia ja työkulttuurisia monimuotoisuuden juurtumista jarruttavia rakenteita myös parantaa suomalaisyritysten kilpailukykyä.

Moni-ikäisyyttä toteuttava rekrytointistrategia on nykypäivänä ymmärrettävä tärkeänä imagotekijänä ja keskeisenä työnantajabrändin osana.

Minna Levander on ollut mukana kirjoittamassa kirjaa ”Ikädiversiteetillä menestykseen”. Kirja tuo esiin mm., millaisia työpaikkakulttuurisia muutoksia yrityksissä tarvitaan, eli mitä syntyy, kun kokenutta osaamista ja nuorta energiaa törmäytetään tuloksellisesti yhteen.

Puhuja: Minna Levander, coach ACC

Ikädiversiteetillä menestykseen

Minna Levander on johtajuuden ja tiimityön kehittämiseen erikoistunut yritysvalmennuksen ammattilainen.
Ennen oman yrityksensä, Joustomieli Oy, perustamista hän toimi optisen alan kasvuyrityksessä asiantuntija- ja päällikkötehtävissä yli 20 vuoden ajan. Käytännön kokemuksen lisäksi hän on kartuttanut ja kehittänyt ammattiosaamistaan Henleyn yliopiston Business Coaching- ja Stepbystepin ratkaisukeskeisen työnohjauksen tutkintojen avulla. Minna on myös ACC-akkredioitu johdon coach ja sertifioitu metataitojen valmentaja.

Kirja Ikädiversiteetillä menestykseen (Kauppakamari), korostaa ikädiversiteetin tarjoamia mahdollisuuksia ja kilpailuetua sekä työntekijöille että yrityksille. Kirja tarjoaa käytännön neuvoja siitä, miten eri ikäisten ihmisten vahvuuksia voi hyödyntää organisaatiossa. Suomalaisen työelämän muuttuessa diversiteetti ja inkluusio ovat keskeinen osa yritysten kasvustrategiaa, ja kirja pyrkii antamaan johtajille ja esihenkilöille työkaluja ikäjohtamiseen sekä lisäämään tietoisuutta ikädiversiteetin positiivisista vaikutuksista yrityksiin. Kirjan tavoitteena on edistää suomalaisten yritysten kilpailukykyä moni-ikäisyyden avulla.

Ikädiversiteetillä menestykseen

Liity Coaching-yhdistyksen jäseneksi! Tarjoamme oman osaamisen kehittämistä, verkostoitumista ja näkyvyyttä coaching-ammattilaisille sekä kaikille coachingista ja valmentavasta otteesta kiinnostuneille.