Kehitys ja muutos valmennuksessa – 6.2.2024

Kehitys ja muutos valmennuksessa – 6.2.2024

Ajankohta: ti 6.2.2024 klo 17.00 - 18.30

Toteutus: Virtuaalisesti Zoom-alustalla

Kouluttaja: Veli-Matti Toivonen, YtM psykologi, NLP Trainer’s Trainer, psykoterapeutti

Tervetuloa pohtimaan syvällisiä teemoja Veli-Matti Toivosen kiinnostavassa esityksessä, joka käsittelee aihealuetta ”Kehitys ja muutos valmentamisen näkökulmasta”. Tämä tilaisuus tarjoaa mahdollisuuden syventyä itsekehityksen ja muutoksen maailmaan, erityisesti valmentajan roolissa.

  • Jos ajatellaan, että itsen kehittäminen on kaiken sellaisen parantamista, mitä jo tekee ja osaa ja itsen muuttaminen tämän ylittämistä, eli sellaiseksi tulemista, jollainen ei ennen ole ollut, mitä coachingissa on tähän jälkimmäiseen?
  • Kun coachingissa sanotaan, että vastaus ”löytyy ihmisestä itsestään”, niin sieltä löytyy hänen maailmankuvansa mukainen vastaus, ei muuta. Tämä on usein helppoa koutsausta, hyvän suhteen ja ilmapiirin luomista ja sitten odottelua. Joskus sitten asiakkaan oman maailmankuvan mukainen ratkaisu ei riitä, esimerkiksi ’suorittaja’ tai ’ylihuolehtija’ on jo kehittämispolkunsa päässä, eteenpäin ei enää pääse kehittämällä, on muututtava. Mitä valmentaja/coach silloin tekee?
  • Toisin kuin kehittämisessä, muutosta ei voi ennakoida eikä siksi asettaa tavoitteeksi (sikäli kuin tavoite on selkeä kuva siitä mitä haluaa). Oikea muutos on itselle yllätys. Kouluttajakoulutuksessa Stina kehitti itseään valmentajana ja kouluttajana ja etsi omaa rooliaan, ja päätyi – itsensä yllättäen – siihen, että luopui kaikista rooleista ja ryhtyi omaksi itsekseen.
  • Tämä sama haaste omasta ’laadullisesta’ muutoksesta voi tulla eteen coachille/valmentajalle itselleenkin coachina, menestyvän uran luomisessa, omassa parisuhteessa, vanhempana jne.

Kehitys ja muutos valmennuksessa -tilaisuus tarjoaa arvokasta tietoa ja ajatuksia valmentamisen, kehittymisen ja muutoksen aiheista. Veli-Matti Toivonen tarjoaa syvällisiä näkökulmia, jotka auttavat ymmärtämään paremmin, kuinka voimme tukea ja ohjata muita sekä itseämme kohti tavoitteita ja muutosta. Pääset myös itse osallistumaan keskusteluun ja jakamaan ajatuksiasi.

Kouluttaja: Veli-Matti Toivonen, YtM psykologi, NLP Trainer’s Trainer, psykoterapeutti

Kehitys ja muutos valmennuksessa – 6.2.2024

Veli-Matti Toivonen on Suomen johtava NLP-kouluttaja. Hän on kouluttanut useimmat suomalaiset NLP-kouluttajat ja on järjestänyt 55 NLP Practitioner, yli 40 NLP Master ja 25 NLP Trainer koulutusta.

Veli-Matti Toivonen on kirjoittanut useita NLP-kirjoja, mm. NLP Mielikirja (kielestä),Aika muovailuvahana (aikakokemuksista), Tässä suhteessa (vuorovaikutuksesta), Usko tai älä (uskomuksista), Ajatusleikki (ajattelusta), Yrityksen hiljainen osaaminen (hiljaisesta tiedosta ja mallittamisesta), Itsestään ja minätyö (omasta kasvusta) ja Matka toistensa luo (siitä epookkimuutoksesta, johon NLP syntyi työkaluksi) sekä uusimmat kirjat Hiljainen voima shamanistisista mielikuva- ja minätekniikoista sekä Mikä ****:n koutsaus koutsauksesta.

Lisätietoja Veli-Matti Toivosesta tästä

Liity Coaching-yhdistyksen jäseneksi! Tarjoamme oman osaamisen kehittämistä, verkostoitumista ja näkyvyyttä coaching-ammattilaisille sekä kaikille coachingista ja valmentavasta otteesta kiinnostuneille.