Kuinka coach tiedostaa eettiset kysymykset? – 30.8.2023

Kuinka coach tiedostaa eettiset kysymykset? – 30.8.2023

Ajankohta: 30.8.2023 klo 17-18.30

Toteutus: virtuaalisesti Zoom-alustalla

Puhuja: Henna Tomperi (KTT, PCC coach)

Tervetuloa jäsentilaisuuteen, jossa käsitellään tärkeää aihetta; coachingin eettisyyttä. Tilaisuuden tarkoituksena on lisätä tietämystä eettisistä kysymyksistä ja haasteista, joita coachille saattaa tulla vastaan työssään.

Tilaisuudessa käsitellään eettisesti haastavia tilanteita ja dilemmoja sekä tarkastellaan niitä eri eettisten teorioiden näkökulmasta. Lisäksi tutustumme todellisiin coaching-tilanteisiin ja pohdimme niitä yhdessä.

Jäsentilaisuuden teemoja ovat:

  • Miksi eettinen pohdinta on coachille tärkeää?
  • Eettinen tietoisuus coachingissa: coachille ja coachattavalle
  • Eettisesti haastavat tilanteet ja dilemmat
  • Todellisten coaching-tilanteiden pohdintaa yhdessä eri eettisten teorioiden näkökulmasta

Tilaisuuden järjestää Coachingin ja mentoroinnnin Eettinen toimikunta, johon kuuluvat Suomen Coaching-yhdistys, ICF Finland sekä EMCC Finland. Toteutuksesta huolehtii tällä kertaa ICF Finland.

Puhuja: Henna Tomperi (KTT, PCC coach) on kokenut HR-ammattilainen sekä johdon ja esihenkilöiden valmentaja ja coach. Hän on väitellyt tohtoriksi vuonna 2014 eettisestä johtamisesta Jyväskylän yliopistosta. Coachingiin liittyviä eettisiä näkökulmia hän on pohtinut oman coaching-työnsä lisäksi myös toimiessaan mentor coachina coach-kollegoille.

Liity Coaching-yhdistyksen jäseneksi! Tarjoamme oman osaamisen kehittämistä, verkostoitumista ja näkyvyyttä coaching-ammattilaisille sekä kaikille coachingista ja valmentavasta otteesta kiinnostuneille.