Luottamuksen rakentaminen coachin henkilöbrändäyksessä

Luottamuksen rakentaminen coachin henkilöbrändäyksessä – 11.3.2024

Ajankohta 11.3.2024 klo 17.00 - 18.30

Toteutus: Virtuaalisesti Zoom-alustalla

Kouluttaja: Anna Noramaa, KTM, Coach

Sisältyy SCY:n jäsenmaksuun, Ei-jäsenet 35€

Luottamuksen rakentaminen on henkilöbrändäyksessä tärkeintä ja siksi on tärkeää viestiä johdonmukaisesti ja suunnitelmallisesti.
Tässä jäsentilaisuudessa keskitytään digitaaliseen henkilöbrändäykseen LinkedIniä tehokkaasti hyödyntäen. Opit kuinka voit rakentaa vakuuttavaa sisältöä sekä miten voit hyödyntää ChatGPT’tä postausten suunnittelussa ja työstämisessä.

Jäsentilaisuudessa käydään läpi mm.:

  • LinkedIn-profiilin tehokas hyödyntäminen: Käymme läpi, miten voit parantaa LinkedIn-profiiliasi ja tehdä siitä entistä houkuttelevamman potentiaalisille yhteistyökumppaneille ja asiakkaille.
  • Sisällöntuotanto LinkedIniin: Opit luomaan sisältöä, joka resonoi yleisösi kanssa ja rakentaa ammatillista uskottavuuttasi
  • ChatGPT sosiaalisen median tukena: Näytämme, kuinka voit hyödyntää ChatGPT:tä sosiaalisen median sisällöntuotannossa ja tehdä työstäsi tehokkaampaa, esimerkiksi ajastusten avulla

Kouluttaja: Anna Noramaa, KTM, ratkaisukeskeinen coach

Coachin henkilöbrändi

Anna Noramaa on markkinoinnin ja liikkeenjohdon ammattilainen, josta tuli kriisin kautta ratkaisukeskeinen valmentaja ja elämänmuutoksen kokemusasiantuntija. Hän auttaa yrittäjiä ja yksilöitä löytämään potentiaalinsa ja tukee ensi askeleissa tiellä kohti muutosta. Annan erikoisalueita ovat arvojen mukainen itsensä johtaminen ja ajanhallinta sekä markkinoinnilliset aiheet.

https://bereda.fi

Anna LinkedInissä
https://www.linkedin.com/in/annanoramaa/


Liity Coaching-yhdistyksen jäseneksi! Tarjoamme oman osaamisen kehittämistä, verkostoitumista ja näkyvyyttä coaching-ammattilaisille sekä kaikille coachingista ja valmentavasta otteesta kiinnostuneille.