Miksi tiimi-coaching vaikuttaa?

Miksi tiimi-coaching vaikuttaa? – 7.11.2023

Ajankohta: 7.11.2023 klo 17.00 - 18.30

Toteutus: Zoom-alustalla

Kouluttaja: Vesa Ristikangas, Coach PCC, Team Coach ITCA

Tiimicoachingia hyödynnetään yhä enemmän organisaatioissa – ja hyvästä syystä: tiimi-coaching on tehokas, vaikuttava ja taloudellinen menetelmä, jonka avulla saadaan tuloksia aikaan. Coachin on hyvä tiedostaa, että saadakseen tiimi-coachingin toimimaan vastuullisesti ja menestyksekkäästi tarvitaan tiimi-coaching-taitoja. 

Tervetuloa jäsentilaisuuteen, joka tarjoaa arvokasta tietoa tiimi-coachingista ja sen merkityksestä coachin näkökulmasta. 

Tässä jäsentilaisuudessa saat käsityksen: 

  • tiimi-coachingista ja sen eroista verrattuna yksilö-coachingiin.
  • minkälaisia taitoja coach tarvitsee, jotta hän voi coachata tiimejä?
  • minkälaisia asioita tulee huomioida, kun coachaa tiimejä?
  • miksi tiimi-coaching vaikuttaa?

Kouluttaja: Vesa Ristikangas, Coach MCC, Team Coach ITCA

Miksi tiimi-coaching vaikuttaa?

Vesa Ristikangas on Suomen ensimmäinen Senior Practitioner-tason akkreditoitu tiimicoach, EMCC Individual Team Coaching Accreditation (ITCA). Hän on lisäksi mukana kouluttajana Global Team Coaching Institute:ssa, josta valmistui ensimmäiset Practitioner-tason tiimicoachit vuoden 2021 lopulla.

Vesa on valmentanut johtajia ja johtoryhmiä 20 vuotta ja kouluttanut Suomeen systeemisiä coacheja vuodesta 2012 lähtien. Hän on kirjoittanut useita kirjoja valmentavasta ajattelu- ja toimintatavasta. Lisäksi Vesa on sertifioitu yksilöcoach (MCC & Senior Practitioner) sekä EMCC:n akkreditoima tiimicoach (ITCA, Senior Practitioner)

https://www.bomentis.fi

Liity Coaching-yhdistyksen jäseneksi! Tarjoamme oman osaamisen kehittämistä, verkostoitumista ja näkyvyyttä coaching-ammattilaisille sekä kaikille coachingista ja valmentavasta otteesta kiinnostuneille.