Oivallusten ilta 22.11.2023

Oivallusten ilta – 22.11.2023

Ajankohta: 22.11.2023 klo 17.00-20.00

Paikka: Praati, Kirkkokatu 43, 92100 Raahe

Järjestäjä: SCY Pohjois-Pohjanmaan aluetiimi

Lämpimästi tervetuloa Oivallusten iltaan!

Kurimus Coaching järjestää yhdessä Suomen Coaching-yhdistyksen kanssa raahelaisille Oivallusten illan kaupunkilaisten olohuoneessa Praatissa ke 22.11.2023.

Oivallusten ilta tarjoaa mahdollisuuden tutustua ratkaisukeskeiseen menetelmään ja kokeilla ratkaisukeskeistä valmennusta omassa elämässäsi. Illan aikana tehdään harjoituksia, joiden avulla pääset kokeilemaan, miten voisit hyödyntää ratkaisukeskeistä valmennusta omassa elämässäsi erilaisten haasteiden ylittämiseen, muutosten tekemiseen, tai unelmien saavuttamiseen.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan tutustumaan ratkaisukeskeiseen valmennukseen.
Tarjolla kahvia ja teetä sekä pientä purtavaa.

Oivallusten ilta on kaikille avoin ja maksuton tapahtuma, mutta ilmoittauduthan etukäteen oheisella lomakkeella, jotta osaamme varata tarjoilun oikealle määrälle osallistujia: https://forms.gle/VfueoNcbgeUi4s656

Illan valmentajana toimii Anna Paldanius, coach, LCF Life Coach Master, Neuropsykiatrinen valmentaja

Anna Paldanius

Anna Paldanius on coach, LCF Life Coach Master, Neuropsykiatrinen valmentaja.
Anna auttaa ihmisiä löytämään voimansa ja rakentamaan uudelleen seksuaalista itsetuntoaan. Hänen sydäntä lähellä ovat ihmiset, jotka haluavat vapautua kaikista rajoittavista ajatus- tai käyttäytymismalleista ja etsivät seksuaalista ja emotionaalista vapautumista tai voimaantumista trauman jälkeen. Valmennusprosessia voidaan soveltaa erilaisiin tilanteisiin ja alueisiin, kuten unelmauran löytämiseen, ihmissuhteisiin, terveyteen ja yleiseen hyvinvointiin.
Annalla on oma yritys Kurimus Coaching

Liity Coaching-yhdistyksen jäseneksi! Tarjoamme oman osaamisen kehittämistä, verkostoitumista ja näkyvyyttä coaching-ammattilaisille sekä kaikille coachingista ja valmentavasta otteesta kiinnostuneille.