Tutkimusfoorumi 15.5.2023: Coaching ja asiantuntijatyön paradoksit

Tutkimusfoorumi 14.3.2023: Coaching ja asiantuntijatyön paradoksit

Ajankohta: 14.3.2023 klo 17-19.00

Toteutus: Virtuaalisesti Zoom-alustalla

Fasilitaattori: Minna Rasila

Tapahtuma on maksuton Suomen Coaching-yhdistyksen jäsenille. Ei-jäsenille maksu 35 €.

Tutkimusfoorumi kokoontui ensimmäisen kerran 31.1.2023, ja tilaisuuteen oli ilmoittautunut 15 yhdistyksen jäsentä. Seuraava tutkimusfoorumin teemana on Coaching ja asiantuntijatyön paradoksit. Pohdimme, miten coaching voi olla apuna kompleksisessa ympäristössä tapahtuvassa haastavassa asiantuntijatyössä.

Tutkimusfoorumin on tarkoitus toimia varsin vapaamuotoisesti siten, että jokaisessa tapaamisessa sovitaan seuraavan tapaamisen teema, vastuuhenkilö ja ajankohta.

Foorumissa työskennellään trialogisesti – pohditaan teemaa systemaattisesti ja kirjataan pohdinnat tulokset ylös jatkotyöstöä varten. Osallistuthan siis siten, että voit sekä keskustella että kirjoittaa.

Ennen tulevaa tapaamista tutustu artikkeliin Asiantuntijatyön paradoksivyyhti. Työn kaaosmaisuuden kokemus ja selviytymiskeinot asiantuntijatyössä (Niemi&Kräkin 2019), jonka voit ladata osoitteesta https://journal.fi/tyoelamantutkimus/article/view/87106

Voit ladata Minna Rasilan tekemän referaatin artikkelista tästä linkistä https://www.tyyt.fi/refe-paradoksit

Jos et ehdi perehtyä koko artikkeliin, lue ainakin tutkimustuloksista kuvaus kuudesta asiantuntijatyön paradoksista. Niitä käsitellään tapaamisessa coachingin näkökulmasta: Miten coachaamalla voi auttaa asiantuntijaa, kun työ on välillä täyttä kaaosta ja paradoksaalista?

Tilaisuuden fasilitoi Minna Rasila, jonka väitöskirjatutkimukseen teema liittyy.

Liity Coaching-yhdistyksen jäseneksi! Tarjoamme oman osaamisen kehittämistä, verkostoitumista ja näkyvyyttä coaching-ammattilaisille sekä kaikille coachingista ja valmentavasta otteesta kiinnostuneille.