Tutkimusfoorumi 15.5.2023: Coaching ja asiantuntijatyön paradoksit

Tutkimusfoorumi 15.5.2023: Coaching ja asiantuntijatyön paradoksit

Ajankohta: 15.5.2023 klo 17-19.00

Toteutus: Virtuaalisesti Zoom-alustalla

Fasilitaattori: Heidi-Maria Kokkonen & Sari Ilo

Edellisessä tapaamisessamme 14.3. pohdimme niin intensiivisesti asiantuntijatyön haasteita, että päätimme jatkaa samasta aiheesta. Miten coachingilla voimme auttaa asiantuntijoita heidän haastavassa työssään?

Voit osallistua tähän tapahtumaan, vaikka et olisikaan ollut keskusteluissa mukana viime kerralla.

Tutustu kuitenkin artikkeliin Asiantuntijatyön paradoksivyyhti. Työn kaaosmaisuuden kokemus ja selviytymiskeinot asiantuntijatyössä (Niemi&Kräkin 2019), jonka voit ladata osoitteesta

https://journal.fi/tyoelamantutkimus/article/view/87106 tai Minna Rasilan siitä tekemään referaattiin https://www.tyyt.fi/refe-paradoksit

Tutustu myös edellisen kerran tuotokseemme: Asiantuntijatyön paradoksit TYÖDOKU SCY TutkimusFoorumi.docx

Tutkimusfoorumin on tarkoitus toimia varsin vapaamuotoisesti siten, että jokaisessa tapaamisessa sovitaan seuraavan tapaamisen teema, vastuuhenkilö ja ajankohta.

Foorumissa työskennellään trialogisesti – pohditaan teemaa systemaattisesti ja kirjataan pohdinnat tulokset ylös jatkotyöstöä varten. Osallistuthan siis siten, että voit sekä keskustella että kirjoittaa.

Tällä kertaa Tutkimusfoorumia fasilitoivat Hema&Sari. Fasilitoisitko sinä ensi kerralla?

Liity Coaching-yhdistyksen jäseneksi! Tarjoamme oman osaamisen kehittämistä, verkostoitumista ja näkyvyyttä coaching-ammattilaisille sekä kaikille coachingista ja valmentavasta otteesta kiinnostuneille.