Ilona Rauhala Miten minusta tuli minä 24.4.2023

Vuoden coach 2022 Ilona Rauhala: Miten minusta tuli minä? – 24.4.2023

Ajankohta: 24.4.2023 klo 17-18:30

Toteutus: Virtuaalisesti Zoom-alustalla

Puhuja: Vuoden Coach 2022, Ilona Rauhala

Vuoden Coach 2022 Ilona Rauhala kertoo matkastaan coachiksi.

Millainen on ollut se polku, joka on tuonut Ilonan siihen pisteeseen urallaan, että hän ansaitsi tulla valituksi Vuoden Coachiksi?

Ilona vastaa mm. hänelle esitettyihin kysymyksiin:
– Milloin tutustuit coachaukseen?
– Mikä on haastavinta coaching-työssä? Mikä antoisinta?
– Miten kiteytät tapaasi olla coach?
– Mitkä asiat ovat kehittäneet parhaiten juuri sinua itseäsi coaching-matkallasi?
– Käytätkö itsesi kehittämiseen coaching-työkaluja arjessasi?

Ilona kertoo myös perhetaustoistaan ja unelmistaan niin ammatillisesti kuin yksityiselämän suhteen.

Luvassa on erittäin kiinnostava tarina, jossa Ilona avaa omaa elämäänsä ja näkemyksiään coachingista ja sen merkityksellisyydestä.

Onko sinulla mielessäsi kysymys Ilonalle, johon haluaisit vastauksen? Voit lähettää kysymyksen ilmoittautumislomakkeella tai kysyä sen haastattelussa.

Vuoden Coach 2022 on Ilona Rauhala Coach MCC*, ACTC ** ja laillistettu psykologi. Rauhala on psykologiseen valmentamiseen erikoistunut yrittäjä ja tietokirjailija, jolla on kahdenkymmenenviiden vuoden kokemus organisaatioiden kehittämisestä ja valmentamisesta. Rauhala tunnetaan myös, podcastistaan, tv-työstään, kolumneistaan ja kirjoistaan, viimeisempänä Keskustelun Voima (Otava 2020).

Ilona Rauhalasta lisää https://www.ok5.fi nettisivuilla sekä LinkedInissä

”Tavoitteellisen keskustelun voima ja yhteyden merkitys on tullut yhä keskeisemmäksi työelämän kiihtyvässä murroksessa” toteaa Rauhala. ”Valmentava johtamisote on tärkeä, sillä se edistää uusien taitojen ja kykyjen omaksumista ja niissä kehittymistä muutoksen mukana.”

Liity Coaching-yhdistyksen jäseneksi! Tarjoamme oman osaamisen kehittämistä, verkostoitumista ja näkyvyyttä coaching-ammattilaisille sekä kaikille coachingista ja valmentavasta otteesta kiinnostuneille.