Tuula Nurmiluoto on vuoden Coach 2017

11.10.2017
Vuoden  Coach 2017 Tuula Nurmiluoto

Suomen coaching-yhdistys ry ja ICF Finland ovat valinneet Vuoden Coachiksi 2017 MBA, HHJ, Master Certified Coach Tuula Nurmiluodon.

Vuoden  Coach -tunnustus myönnetään henkilölle, joka on toiminnallaan merkittävästi:
– edistänyt coaching-alan kehittymistä Suomessa
– edistänyt coachingin tai valmentavan otteen näkyvyyttä ja tunnettuutta
– soveltanut ansioituneesti coachingia tai valmentavaa otetta omassa työssään.

Tuula on kasvattanut suomalaisten coaching-osaamista coaching-taitojen kouluttajana pitkään. Nykyisin hän kouluttaa mm. ICF-akkreditoituja koulutuksia sekä coachaa yritysten korkeinta johtoa ja esimiehiä, hän on keskittynyt projektijohtamisen kehittäminen coaching-taitojen avulla.

Tuula on edistänyt coachingin näkyvyyttä ja tunnettuutta mm. kirjoittamalla artikkeleita eri julkaisuihin. Vuonna 2016 julkaistiin Tuulan ja Raija Heimosen yhdessä kirjoittama e-kirja ”Menestyneen Projektin vuorovaikutus – Kysy, kuuntele ja coachaa”, joka käsittelee coachingin hyödyntämistä projektijohtamisessa.

Tuula on tunnettu coachingin puolestapuhuja ja vaikuttaja, ja elää coachingia todeksi omassa toiminnassaan muun muassa toimimalla mentor-coachina ja coach supervisorina. Hän on ICF:n mentorcoach-groupin jäsen ja Suomen toinen MCC-tason coach.

Tuula on osallistunut ammattimaisen coachingin kehittämiseen Suomessa monella tavoin. Hän on ollut toiminut aktiivisesti ICF Finlandin rakentamisessa ja toiminut yhdistyksen puheenjohtajana.Tuulalla on oma yritys Top Coaching Oy, jonka hän perusti vuonna 2004 –  samana vuonna, jolloin myös Suomen coaching-yhdistys perustettiin.

Vuoden coachin valitsee vuosittain kolmejäseninen toimikunta, johon tänä vuonna kuuluivat Suomen Coaching-yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Annele Aarni-Wiklund, ICF Finlandin hallituksen puheenjohtaja Nonna Babitzin sekä valitsijatoimikunnan puheenjohtaja Johanna Koskimies.