VErCCo-kokoontuminen osallistu ja osallista

VerCCo-kokoontuminen – Osallistu ja osallista

VerCCoon voi kokoontua vaihtamaan ajatuksia ja keskustelemaan coach-kollegoiden kanssa.  VerCCossa oivalletaan, opitaan yhdessä, ollaan asian äärellä läsnä, keskustellaan ja vuoroin vaikutetaan toisten kanssa.

Kuka tahansa Suomen Coaching-yhdistyksen jäsen voi kutsua koolle VerCCo-tapaamisen aiheesta, jonka ääreen haluaa kokoontua kollegojen kanssa. Jos koolle kutsuja ei halua itse vetää tilaisuutta, on siihen tarjolla apua. VerCCo-tapaamiset järjestetään virtuaalisesti yhdistyksen Zoom-alustalla.

Aiheet voivat olla esimerkiksi:

• lukupiiri kirjasta, jonka osallistujat lukevat etukäteen
  • keskustelua luennosta, jonka osallistujat katsovat etukäteen
  • ryhmäkoutsaus tai yhteinen 1to1-coaching josta keskustellaan
  • testata jotain itse ideoimaan koulutusmallia
  • keskustelua jostakin aiheesta, vaikka ihan valmistautumatta

Jos joku asia kiinnostaa sinua, on varmaa, että jäsenten joukosta löytyy muitakin, joita sama asia kiinnostaa.

Jos innostuit asiasta, lähetä yhdistykselle sähköpostia ja kerro ideastasi osoitteela: info@coaching-yhdistys.fi .
Sinuun ollaan yhteydessä ja saat ohjeet, miten asiassa edetään.

Osallistu ja osallista! Ole mukana tuottamassa jäsenten näköistä ohjelmaa Suomen Coachig-yhdistyksessä.